Mennyien lesznek ma Orbán Viktor ünnepi beszédén?
Kockázatos lépés ez Budapesten.
56 ünnepén se mert bp en fellépni.
Esélyes hogy Orbán takarodj! Ba fog fulladni a felolvasott beszéde.
Voltam, nem voltak olyan sokan, az astoria, és a kálvin közti részr messze nem töltötték ki annak ellenére, hogy megint buszoztatták őket, kb 40 buszt számoltam.
A Magyar Péter féle rendezvényen sokkal többen voltak, pedig ott nem volt buszoztatás, sem SMS, sem ingyen ebéd, sem "ajándék" deákferik mint a kicsi politikai beszédén, mert természetesen ez se ünnepi beszéd volt, hanem migráncsozás, brüsszelezés, zeu-zás.
Viccesek voltak az acsargó vén komcsik az orbán beszédről jövet amikor egy 15 éves orbán beszédet nyomtam nekik megafonon 🤣
Az Orbáni média szerint Magyar Péter beszédére "24ezren", vagy mennyien jöttek el... :D
Kész kabaré, amit a kormány csinál!
Ami Orbánt illeti, sokkal kevesebben voltak, mint Magyar Péter rendezvényén, ráadásul Viktor beszédének köze sem volt a magyar történelemhez, csupán a megszokott agymosó gyűlöletkeltő és uszító propagandáját folytatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!