Karácsony jó polgármester volt? Megválasztanád még egyszer?
"Nem Budapesten élek jelenleg, hanem az agglomerációban"
Miért élsz az agglomerációban, miért nem Budapesten? Az összes eddigi problémád és megítélésed tipikusan a saját kényelmed körül forog, csakhogy Karácsony a főváros polgármestere, nem az agglomerációjé. Ez így eléggé hiteltelenné teszi a véleményedet.
Nem vagyok vele elégedett.
Nem mondom, hogy nem voltak jó ötletei, de a kivitelezés nem ment neki. Tudom, hogy ez nem személyesen az ő hibája, viszont nem kevés tanácsadót alkalmaz, szóval valószínűleg ők sem igazán alkalmasak
"Az egész programja egy külföldi divathóbortra épül"
A programja a fenntarthatóságra és az élhetőbb város képére épül. Vannak ilyen elgondolások máshol is, de ettől még ez egy értelmes jövőkép. Karácsonyt meg a programjának teljesítése és az ígéreteinek betartása miatt rossz főpolgármesternek nevezni nettó baromság. Inkább örülni kellene hogy vannak még normális politikusok, akik betartják a szavukat.
13#
Az élhetőség egy teljes mértékben relatív dolog.
Olyan ez, mint a telefonoknál,valaki számára használhatatlan az Iphone telefonok által használt OS , ő az androidot szereti vagy pedig fordítva.Mind egyénfüggő.
Számomra nem élhető a gépjármű ellenesség.
Érhető,hogy az utcai helyeket megszüntetni, mert esztétikailag is csúf, illetve nem fér el a babakocsi.Viszont inkorrekt,hogy nem épít parkolóházakat, márpedig ez az önkormányzat dolga.
14: konkrétan bezárt egy parkolóház és lebontották, mert nem élt meg.
Magánberuházás volt.
A parkolóház egyébként kib* drága!
A Szervita téri parkolóházat TARLÓS idején bontották le.
A Dózsa Gy úton meg épült parkolóház (nem fővárosi beruházás, állami)
ma 22:37
"Tudom, hogy ez nem személyesen az ő hibája, viszont nem kevés tanácsadót alkalmaz, szóval valószínűleg ők sem igazán alkalmasak"
Jaj, ezt a tanácsadós dumát milyen rég hallottam már. Talán azért, mert kiderült, hogy Tarlósnak több tanácsadója volt, és több pénzt fordított tanácsadásra.
ma 22:47
"Viszont inkorrekt,hogy nem épít parkolóházakat, márpedig ez az önkormányzat dolga."
Ezt meg honnan veszed?! Miért kéne az önkormányzatnak csilliárdokért biztosítania ingyen parkolóhelyeket?!
Dobják össze a rávalót azok, akik autót akarnak venni.
A lakhatás valóban alapjog, a szociális bérlakások sokkal inkább fontosabbak. A kerületi lakosoknak egyre inkább biztosított mégis a parkolás, a többieket meg senki sem kényszeríti, hogy bemenjenek autóval, sőt.
ma 23:32
Pedig Orbánék minden követ megmozgattak, hogy csődbe menjen Budapest. Ja és Tarlós mellett sem kedvezett, elég csak a hátrányos metró-szerződésre, vagy a HÉV és a Városliget, ill. sok egyéb közterület állami kézre való kijátszására gondolni. Ez minden, csak nem Budapest érdeke volt, amiben kisebb-nagyobb mértékben közreműködött. Jaj, az Olimpiát majd elfelejtettem, de abból végül is szerencsére mégse lett semmi. Akkoriban nagy propaganda ment a terrorveszélyről, hát pont az olimpián van a nagy terrorveszély. Másik a COVID se tett jót bevétel szempontjából.
Ja, Tarlós hencegett nagyon, hogy majd ő szerez egy rakás pénzt a Lánchíd felújításhoz, hát nem jött össze. Cserébe viszont az Alagút és a Lánchíd egy közbeszerzési eljárásba került, de mivel az Alagútra mégsem futotta, kénytelenek voltak érvénytelenné nyilvánítani a pályázatot, és Karácsonynak elölről újra kellett kezdeni.
De meg lehet nézni, miként szálltak el Tarlós idejében az árak, és mennyi csúszás volt. Karácsonyál erre nem sok példa van.
Aki az agglomerációból jár Budapestre benzint égetni, annak nyilván nem szimpatikus, de hát nem is az ő polgármesterük. Meg hát nyugodtan lehet munkát vállalni az agglomerációban is, nem muszáj eljárni ebbe a "liberális fertőbe"...
Nekem csak a kerékpáros lobbinak való letérdelése nem tetszik. Fejlesszék a kerékpáros infrastruktúrát nyugodtan, de több olyan megoldás is született, ami szakmai szemmel nem állja meg a helyét, pl. a Szentlélek téren a buszsáv szűkítése úgy, hogy egyrészt ott már eddig is volt kerékpérsáv a járdán kijelölve, másrészt egyik busz sem lett keskenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!