Tisztelt Győriek, hogy voltatok képesek ilyen embert megválasztani polgármesternek aki ilyen stílust enged meg magának egy másik emberrel szemben?
2022. okt. 27. 21:24
1/9 anonim válasza:
Én nem hittem, hogy a Borkai Zsolt – Radnóti Ákos párost még alul lehet múlni...
2/9 anonim válasza:
Ezt a majmot azthiszem csak kinevezték Adriazsóti helyett. Mondjuk nem biztos. Nem követem napi szinten "szülőfalum" eseményeit mióta nem ott lakom.
3/9 anonim válasza:
Ennél sokkal durvább sztorik vannak ám ebben az országban, csak nem kerülnek nagy nyilvánosság elé.
Én egy 2000 fős településen nőttem fel, szüleim még most is ott élnek. Ott a háziorvos minden évben több millió forintot kap az önkormányzattól csak úgy.
Idén ez konkrétan 7,7 millió forint volt.
4/9 anonim válasza:
#2 nemnem, ténylegesen szavazás volt, nem lehet csak úgy kinevezni
5/9 anonim válasza:
Úgy látszik a győrieknek valami fura fétisük van, vagy csak elsők akarnak lenni a "Ki választja idén a legvállalhatatlanabb polgármestert" versenyen.
6/9 anonim válasza:
#4 ja ez kimaradt. Azthittem a bőcsvezír bízta meg.
7/9 anonim válasza:
Mert sokan azt nézték,hogy ő egy orvos,akkor biztos normális.De aztán hamar elszaladt vele a ló.
8/9 anonim válasza:
Én mondjuk nem választottam, de nem volt sok választási lehetőség. A másik meg, hogy akik nem ismerték a kórházból, azok nem tudták, hogy mekkora barom.
9/9 anonim válasza:
Hát, gondolom a győri választópolgárok közt sem jellemző a jóstehetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!