Mennyire hiteles számodra Magyar Péter és az ő (új) törekvése?
márc 15 utáni partizán interjúban a korrupció mellett a CEU visszahozásáról is beszélt.
Összefogna a Kutya párttal tehát liberális.
Személyes véleménye, hogy valamilyen szigorú formában engedélyezné az abortuszt, tehát liberális.
Összefogott volna aMomnetummal (ha nem gyurcsányozzák be magukat), tehát a nemzetbiztonsági veszélyforrással, a Momentummal összefogna (a momentumos Donáth az Opre Romanéval magyar BLM-et és 3 szakadár roma megyét támogatna - egy Trianon 2-őt.). Emiatt Magyar Péter hazaáruló. Az Opre Romane és a Momentum már rég rabosítva, kiutasítva kellene legyenek Magyarországról.
Tehát Magyar Péter az amerikai nagykövetség újabb terméke, de az eddigi legjobb terméke. A baj, hogy aki szimpatizál a Momentummal, az Opre Romanéval, tehát szeparatista, az maga is minimum gyanús.
Szerintem se a Fidesz küldte, hanem az USA nagykövetség.
11 - A liberalizmustól sokkal kártékonyabb az illiberalizmus!
A liberalizmus a haladás, az illiberalizmus a mély posvány maga.
Kulturális liberalizmus teljesen rendben van lmbtq stb is de én gazdaságilag balos vagyok.
11es meg full kretén idióta.
Szerintem egy politikus sem hiteles teljesen.
Hülyeség a programjában, hogy megint az orvosok bérével foglalkozik. Foglalkozzon azzal, hogy a megemelt, jó fizetésük ellenére, a munkavégzésük színvonala a béka segge alá került. Teljesen ráálltak a pénzre, emellett semmi szakmai elhivatottság.
Ez nagyon gáz! És mindenki b. Szik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!