Számodra melyik ellenszenvesebb / rokonszenvesebb párt: az LMP vagy a Párbeszéd? És miért?
Figyelt kérdés
febr. 27. 15:11
1/11 anonim válasza:
Ezek még léteznek?🤣 Hány %-on állnak, 1-2?🤣🤣
2/11 anonim válasza:
Dollárbaloldali klónok. Nincs különbség
4/11 anonim válasza:
Számomra a Táncsics Radikális Balpárt a legellenszenvesebb, és a Fehér Holló a legrokonszenvesebb.
5/11 anonim válasza:
3-as vagyok: Mármint az MKKP az egyetlen ami nem ellenszenves.
6/11 anonim válasza:
Nekem az LMP. Azért mert foglalkoznak az erdők védelmével, volt nemrég egy nagy tüntetés a fakivágások ellen, amit ők szerveztek. És ugyanígy azt látom, hogy az akksigyártás ügyben is ők a legaktívabbak. Ezenkívül Ungár szokott okosakat mondani, és az is szimpatikus, hogy próbálkoznak valami más utat járni, mint a többi ellenzéki. Ilyen volt Puzsér jelölése, és most a Vitézy is ilyen harmadik utas.
7/11 anonim válasza:
Kik ezek, mik ezek? Majd kiszóródnak 2026ban addig veszik fel a pénzt.
8/11 anonim válasza:
Annál, hogy milyen a kormányunk, már csak az az elkeserítőbb, hogy milyen az ellenzékünk. A helyzet reménytelen.
9/11 anonim válasza:
6: Puzsért NEM az LMP jelölte.
Akkumlátor ügyben a Momentum aktívabb.
Az LMP volt, aki ugyan gyűjthetett volna debreceni népszavazásra, de nem vette fel az íveket, ezzel megakadályozta, hogy legyen ott népszavazás.
10/11 felkelhetetle válasza:
Szerintem helyesen úgy szól a kérdés, hogy ,,ezek közül melyik pártnak a hazugsága szimpatikusabb számodra?", tekintve, hogy az égvilágon semmit nem csináltak, ami miatt szimpatikusak vagy épp ellenszenvesek lehetnének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!