Nagy Magyarország nem volt náci? Hitler volt náci? Volt sok terve a magyarokkal Hitlernek. De az utolsó az eltörlés volt?
Ezért nem vagyok náci, ha magyarkodom?
Nem tudom gyíkagyalig eljut-eé az információ a baloldaliakhoz. Gondolom nem.
Kis bele kötés, az Oroszok nem akarták, hogy megtámadjuk őket és kifejezték hogy nem akarunk egymástól területet szerezni, és támogatták a revíziót. Kassát felségjelzés nélküli gépek támadták, amik valószínűleg Németek voltak, miután a lengyeleket is hasonló módon rántották bele a háborúba.
De kérdezem a kérdezőt.
Mit jenet az hogy baloldali? Nem szeretheti a hazáját aki nem jobb oldali. Nem magyar aki nem jobb oldali? És mivan ha valaki cetralista? Tudod ez egy skála és nem fekete fehér minden.
Trianon mégha nagyon igazságtalan és fájó is ideje felnőni. Eu és a nato tagja vagyunk ami jól is van, hiszen ez a legdemokratikusabb “csapat”. És a saját csapatunkat minek támadnánk?
Hitler nem akarta kiirtani a magyarokat. Ő maga irta le a mein kampf-ba, hogy a keleti népek szolgasorba valók. De nem kiirtásra.
De sajnálom nagyon elvagy veszve. Se nagy magyarország, se a nácizmus nem egy releváns dolog manapság. Ajánlom a zanza TVt nézd végig, ott kicsit fejlesztheted magad töriből.
Ne használj olyan szavakat aiknek nem érted a jelentését.
Egyébként attól, hogy valamelyik ősöd vett a családnak egy kutyabőrt, vagy kiérdemelte azzal, hogy benyalt az aktuális királynak te semmivel nem vagy magyarabb mint akár én, akár a többiek.
TE konkrétan mit tettél az országért amit én nem? Dolgoztam, adóztam, és még sorkatona is voltam pubikám. Nem a "nemes" számmal hanem igazából.
"Az ősöm benyalt egy királynak?", mi az hogy "pubikám"?
Mindenki dolgozik és adózik. Mit tettem az országért, amit a 12-es nem...
Van 4 gyerkőc. Az elég költséges, fáradtságos. A szakmámban, jó pár jó minőségű munkám van. Néha támogatom a határontúli magyar gyerekeket.
A Pubikám megszólítás dukál annak, aki ismeretlenül simán lezsidóz és lehazaárulóz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!