Melyik pártra szavaznátok az alábbiak közül?
Viccnek elmegy. Viszont a kérdés komoly.
Mivel maga Gyurcsány és Dobreva jelölték és támogatták őt egy párton belül ezért MZP begyurcsányozódott, és ez ott fog száradni rajta.
A Volner pártot sem írtam ide. A te logikád szerint ha MZP-nek semmi köze nincs Gyurcsányhoz (akivel összefogott korábban) akkor ezek szerint Volnernek sincs semmi köze a Fideszhez, ugye?
"A te logikád szerint ha MZP-nek semmi köze nincs Gyurcsányhoz"
Én nem állítottam ilyet. MZP és a pártja két külön dolog, te pedig a kérdésedben és a válaszodban is kiemelted, hogy az összefogást PÁRTOKRA érted.
Idézek a kérdésedből: "Ha most kiveszünk minden olyan PÁRTOT amely az Orbán-Gyurcsány ikerpárossal koalícióba lépett"
Idézek a válaszodból: "Kizárólag olyan PÁRTOK az opciók a kérdésemben, amik SOHA SEMMIKOR nem fogtak még össze Orbán-Gyurcsánnyal."
MZP a választás UTÁN alapított PÁRTOT, így a pártja nem foghatott össze semelyik választáson sem Orbánnal, sem Gyurcsánnyal, vagy akár bármelyik szövetségesükkel.
Tehát akkor ha Semjén Zsolt kilép a Fidesz-KDNP-ből és alapít egy új saját pártot és az külön indul akkor annak semmi köze nincs Orbánhoz és akkor ennyi logika alapján rá is ugyanúgy szavazni lehetne
Amazonok.
Ez egy új párt, csak csajok vannak benne.
Most hallom először. De ez még így is sokkal értelmesebbnek tűnik mint az MZP-sek
Amelyikben Magyar Péter lesz.
Ő eddig az az egyetlen, aki nincs összegyurcsányozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!