Mi a véleményed erről?
Figyelt kérdés
30 napot kaptak a kiköltözésre a MÁV szolgálati lakásaiban élők, kell a terület a „mini-Dubaj”-projekthezmárc. 13. 06:52
2/10 anonim válasza:
Mintha ez csak most röppent volna fel hírként, pedig már vagy fél éve téma, hogy ott kb. "Las Vegas megjelenik Vlagyikavkazban"-szerű csodavilágot akarnak a zemberek.
4/10 anonim válasza:
Én is támogatom. A lakás nem a tulajdonuk. Köszönjék meg, hogy eddig is ott lakhattak.
5/10 anonim válasza:
Nagy segitség ez a magyar családoknak.
6/10 anonim válasza:
A MÁV szolgálati lakásai nem a benne lakó dolgozók tulajdonában van, szóval ennél fogva nem ők rendelkeznek fölötte. Ez a lényeg.
7/10 anonim válasza:
Csak a szokásos...
Gödön a Samsung építéséhez is családoknak kellett elhagyniuk a házukat. Nem tudom, hány nap alatt, de konkrétan SEMMI kártérítést nem kaptak. Egyszerűen kilakoltatták őket és elvette az állam a telket, majd odaadta a Samsungnak.
(Azért tudom, mert itt lakom Göd mellett)
8/10 anonim válasza:
Ellenzék csinálná ezt -> hazaáruló kapitalista férgek, akik csak a befektetőket szolgálják ki és semmibe veszik a Magyar emberek érdekeit.
Fidesz csinálja ezt -> nem az ő lakásuk, meg különben is köszönjék meg, hogy eddig itt lakhattak.
10/10 anonim válasza:
#7-es Egyértelműen hazudik. Senki nem lett csak úgy elkergetve kártérítés nélkül Gödről. Ebből országos botrány lett volna. Csak pánikkeltő gyagyás a kommentelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!