Elég sok csontváz hullott ki mostanában a Fidesz szekrényéből, ennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy ha hétvégén lenne választás, akkor megint meglennének választva, ennek mi az oka?
Az az oka, hogy ez az ország egy diktatúra.
Nincsenek szabad választások az országban, egy megrendezett szinházat látsz 4 évente.
Lerágott csont és le leszek pontozva, de az oka egyszerűen az, hogy nincsen hitelt érdemlő, kormányzásra alkalmas alternatíva. A baloldal nem tud letenni semmit sem az asztalra a hangulatkeltést leszámítva. Nincsen érdemben működni képes egységük, politikai programjuk. A Mi Hazánk hiába indult jól, mára egy politikai vicc lett.
Nem vagyok fideszes, nagyon sok dologban nem értek velük egyet, de ha most hétvégén kellene menni választani, behúznám rájuk újra az x-et.
Nincsenek csontvázak.
Hibákat követtek el, következményekkel.
Ugyanakkor a balliberális pedofil influencerek, a ballib hazaáruló, sikkasztó, tolvaj közéleti személyiségekről valahogy nem akartok megemlékezni.
Baloldalon egy bűnöző, alkoholista, pszichopata félnótás a maffiafőnök, meg több reszli ügynökpártok, és képességtelen, műveletlen, prolik gyülekezete a választék, azok kaffognak diktatúráról?!
Volt nevetni?!
😁
4-es!
Firkálod ezt külföldről, a kényelmes foteledből.
Ha nem Orbán lenne a miniszterelnök, az ilyen korlátolt, stupid alakok már rég Ukrajnában harcolnának az USA ágyútöltelékeként, vagy földönfutó lennél a családoddal együtt ( ha van).
5, én nem vagyok politikus, csak egy szavazó.
Nekem jogom van ahhoz, politikai oldalválasztás nélkül is kimondani, hogy ez az ország diktatúra.
Van sirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!