Csak én aggódom előre az idei választások miatt?
Sajnos annyi a gonoszság és a félreinformálás mind Magyarországon, mind az USA-ban. Pestiként azon aggódom, hogy Karácsonyt újraválasztják-e, az EU-ban marad-e a baloldali többség, illetve hogy Trump visszatér.
Érdekes, mikor az én általam kedvelt jelölt nyer, 4 évig nyugalom van. Pl most hogy Biden az elnök, sokkal nyugodtabb vagyok, mint Trump alatt. De sajnos az itthoni fideszes gyűlölet olyan szintet ért el, hogy elköltöztem, nem is tervezek egyhamar hazaköltözni, turistaként járok Magyarországra. Itt nem vagyok állampolgár, nem tudok itt szavazni, otthon szavazok mindig az ellenzékre, most is ez lesz.
Ti is éreztek így ellenzékiek?
Nem semmi h a fidesz h behozta az amerikai valasztast hazankba.
Tok mind1 melyik amerikai elnok nyer, amerikaban a toke iranyit, csak a retorika valtozik.
Budapesten nem nyer a fidesz, meg azt se tudjak h kit inditanak, de ha nyerne se lenne erdemi valtozas, ahogy Karacsony se hozott jelentos valtozast.
Eu eddig is elturte h Orban lopja szet az orszagot ezutan id elturik tok mindegy hogy all ossze az europai parlament.
Orbant itt a kegyelmi botrany se buktatja meg a videkiek ugyanis imadjak a propagandajat, rajuk lett irva es a valasztasi rendszer is.
Szoval csak azt mondom aggodni semmin se erdmes, max azon h Putyin ne torje at az ukran frontvonalat, de en ettol se tartok, ukranok is mar vedekezo hosszu tavu haborura allnak at.
A Sárga hajú egy barom!
És nem kicsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!