Miért akarja a fidesz ellehetetleníteni a magánszálláshely szolgáltatókat azzal, hogy adószámos magánszemélyként nem jár nekik a lakossági energiaár, amikor más mikrovállalkozásoknak meg jár?
Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy konkurenciát jelent a Tiborc meg a Lőric szállodabirodalmának.
De akkor is szemétség, hogy amíg egy kisvállalkozás, aki 9 főt alkamaz, az megkaphatja az energiát lakossági áron, az adószámos magánszemély, aki meg kiad egy szobát a főállása mellett, hogy meg tudjon élni, az négyszeres árat fizet, ráadásul az után a fogyasztás után is vállalati díjszabás szerint kell fizetnie, amit saját maga és a családja fogyaszt el.
Miért kell külön szivatni ezt a réteget?
2024. márc. 11. 17:08
1/9 anonim válasza:
Azért, hogy csődbe menjenek. Senkit sem hagynak az út szélén, mindenkit belerúgnak az árokba.
4/9 anonim válasza:
Lölő lehet fel akarja vásárolni.
5/9 anonim válasza:
Mert a választópolgárok felhatalmazták erre, sőt mindenre.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom... én azt, akinek a saját háza mellett még balatoni nyaralói meg ilyen-olyan kiadandó ingatlanjai vannak, nem tudom sajnálni hogy szegény majd biztos éhenhal +80ezer villanyszámla miatt. Nem indítok zsemlére gyűjtést neki, bocs.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, az irigység és a gyűlölködés jó magyar szokás. De aki ennyire "jóindulatú", annak javaslom, hogy tegye bele a pénzét és csinálja. Lehet takarítani, mosni a véres ágyneműt, várni a vendéget, intézni az adminisztrációt, szervezni az utolsó pillanatban való lemondásokat stb. Lehet csinálni nyugodtan bárkinek.
2024. jún. 21. 12:42
8/9 anonim válasza:
7: Mindenféle irigység nélkül, de magának vállalta. Jajj jajj nem lehet könnyen gyorsan meggazdagodni, jajj. Borzasztó. Ezt értem is, de ne állítsuk már be úgy, mint amikor hó végén nem futja kenyérre, mert nagyon nem ugyanaz a kettő!
9/9 A kérdező kommentje:
Ígazad van, miért akar bárki is saját lábára állni, amikor el lehet menni az akkugyárba a szalag mellé is dolgozni.
2024. jún. 22. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!