Szerinted ki volt a leggázabb köztársasági elnök eddig?
Qrva sokba kerül nekünk ez a pár díszpinty!
Horror pénzt vernek el tökéletesen értelmetlenül. Se súlyuk, se tekintélyük nincs!
Mi szükség rájuk, amikor csak a baj van velük?
Nem tudom. 41 éves vagyok, de csak Göncz Árpádot ismertem, őt is csak az Uborka műsorból.
2000 óta igazából csak mindig a nevüket tudtam, de hogy odafent mi zajlott, azt sosem. Így nem is lehet róluk véleményem.
ma 12:44
Sulyok rosszul tudott valamit az apjáról, vagy jól tudta, de a fellelhető dokumentumok mást mutatnak. Ez még nem lett volna nagyobb baj, csak Bayer esete után pikáns.
Ami miatt erős indítás lett, hogy az új infók birtokában mondhatta volna, hogy oké, akkor próbáljuk meg együtt kideríteni és feldolgozni; ez egy tökéletesen jelképes lehetősége lett volna az államfői szerepnek. Ő azonban sajnos tagad és terel.
Ez a mostani
Akiről kiderült, hogy hazudozó
Semmi értelme nem volt az apjarol hazudnia, mégis az előző rendszer áldozatának akarta hazudni
Nem véletlenül ott választotta Orbán
Hányinger
Fordítva ülsz a lovon
Senki nem kérte számon az elnökön, hogy mit csinált az apja
Azt kérték rajta számon, hogy hazudott az apja múltjáról.
És most hogy kiderült sem képes elnézést kérni
26-os Én nem ülök semmi lovon, nem kedvelem a lovakat...
Nem tudom, én biztos nem picsognék azon, hogy az x illető apja anyja nagyszülei mit csináltak és ezeket az illetőn kérjem számon... tudtommal nem sok ember a mellét verve büszkélkedik nyíltan, hogy a felmenője náci volt vagy annak szimpatizánsa még szép, hogy próbálta tagadni én is tagadtam volna.
Továbbra sem érted
Az a baj, hogy hazudott és nem hajlandó lebukása után sem elismerni, hogy hibázott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!