Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted ki volt a leggázabb...

Szerinted ki volt a leggázabb köztársasági elnök eddig?

Figyelt kérdés

márc. 10. 12:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
81%

Qrva sokba kerül nekünk ez a pár díszpinty!

Horror pénzt vernek el tökéletesen értelmetlenül. Se súlyuk, se tekintélyük nincs!

Mi szükség rájuk, amikor csak a baj van velük?

márc. 10. 15:06
 22/36 anonim ***** válasza:
76%
Kettőre nem lehet szavazni?
márc. 10. 15:30
 23/36 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom. 41 éves vagyok, de csak Göncz Árpádot ismertem, őt is csak az Uborka műsorból.

2000 óta igazából csak mindig a nevüket tudtam, de hogy odafent mi zajlott, azt sosem. Így nem is lehet róluk véleményem.

márc. 10. 15:31
 24/36 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
52%

ma 12:44

Sulyok rosszul tudott valamit az apjáról, vagy jól tudta, de a fellelhető dokumentumok mást mutatnak. Ez még nem lett volna nagyobb baj, csak Bayer esete után pikáns.

Ami miatt erős indítás lett, hogy az új infók birtokában mondhatta volna, hogy oké, akkor próbáljuk meg együtt kideríteni és feldolgozni; ez egy tökéletesen jelképes lehetősége lett volna az államfői szerepnek. Ő azonban sajnos tagad és terel.

márc. 10. 15:51
 25/36 anonim ***** válasza:
64%

Ez a mostani

Akiről kiderült, hogy hazudozó

Semmi értelme nem volt az apjarol hazudnia, mégis az előző rendszer áldozatának akarta hazudni

Nem véletlenül ott választotta Orbán

Hányinger

márc. 10. 16:41
 26/36 anonim ***** válasza:
67%

Fordítva ülsz a lovon

Senki nem kérte számon az elnökön, hogy mit csinált az apja

Azt kérték rajta számon, hogy hazudott az apja múltjáról.

És most hogy kiderült sem képes elnézést kérni

márc. 10. 16:48
 27/36 anonim ***** válasza:
6%

26-os Én nem ülök semmi lovon, nem kedvelem a lovakat...

Nem tudom, én biztos nem picsognék azon, hogy az x illető apja anyja nagyszülei mit csináltak és ezeket az illetőn kérjem számon... tudtommal nem sok ember a mellét verve büszkélkedik nyíltan, hogy a felmenője náci volt vagy annak szimpatizánsa még szép, hogy próbálta tagadni én is tagadtam volna.

márc. 10. 20:04
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra sem érted

Az a baj, hogy hazudott és nem hajlandó lebukása után sem elismerni, hogy hibázott

márc. 10. 23:18
 29/36 anonim ***** válasza:
Ezekre a köztársasági elnökökre még annyi szükség sincs, mint a felcsúti kisvasútra!
márc. 11. 01:49
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel, hogy hazudott? Engedjük már el ezt az igazmondást mint legmagasabb szintű erényt .Ez egy népmesei baromság. Nem kell igazat mondania piti semmi ügyekben meg főleg nem. Adott érdeke azt diktálja akkor hazudik, mindenki ezt teszi. Aki nem, az soha nem fog nemhogy k. elnök lenni de egy önkormányzati képviselő sem.
márc. 11. 04:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!