Most, hogy ennyi nem kormányközeli emberről derül ki sorban, hogy pedofiliával hozzák kapcsolatba, az nem a magyar igazságszolgáltatás teljes kudarva? Egy lemondott köztársasági elnök kellett ahhoz, hogy ezek a nem kormányközeli esetek kiderüljenek?
Én ezzel tisztában vagyok. Csak, akkor is nonszensz, hogy, ha kiderül egy dúrva ügy a kormányoldalon, akkor 3 olyan személy lesz bemocskolva a nem kormányoldalon, akár olyan is, akinek köze nincs a politikához, csakhogy mossák magukat. Mi lesz a következő? Ha kiderülne egy kormányoldali gyilkosság, akkor 3 nem kormányoldali gyilkosság kamuhire jönne?
Közben meg ezekközül az emberek közül senki sem kerül börtönbe a végén és az ügyek többsége itélet nélkül lezárul, de az adott ember örökre bemocskolt marad, akármennyi kártéritést is fizetnek neki a végén.
Ez nonszensz, hogy az én hazámban megtörténhet.
Mindkèt oldal tele van pedókkal.
Akasztani kène mindet.
Varga Judit állitólag nagyvad. Aki benne van a brüsszeli közéletben, az azt mondta, hogy bár Szájerhez nem ért fel, de már most többet ért el kint, mint a szipus Tomi. A belső infók alapján ő jobban fájt a kormányzatnak, mint Novák. De engem nem ez érdekel igazán, hanem, hogy a francba lett olyan a közélet, hogy következmények nélkül lehet bárkit bemocskolni, ha a kormányoldalon kiderül valami?
És, ilyenkor miért nincs számonkérve a magyar igazságszolgáltatás, az igazságügy és belügyminisztériummal egyetemben? Az ő dolguk lenne a kivizsgálás, de a legtöbb ilyen esetben, mégcsak vizsgálat sem indul, nemhogy vád, vádeljárás, vagy itélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!