Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyetlen megmaradt ismerteb...

Az egyetlen megmaradt ismertebb fideszes nőt is a vágóhídra küldi Orbán? Legyőzheti Karácsony Gergőt Szentkirályi Alexandra?

Figyelt kérdés
márc. 9. 14:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
#10 nekem is ez jutott az eszembe. Nem is kell szavaznia se karácaonyra, se ellene, semmi köze az egészhez. :)
márc. 16. 08:41
 12/26 anonim ***** válasza:
13%

8. vok

11#-nek: mert nagyon ritkán utazok Pestre, képes vagyok venni napijegyet vagy kocsival aznap és nem lehet haladni. Üres egy sáv, ahelyett, hogy haladna, aki akar. Télen tényleg csak az elvetemült biciklisták - mint írtam, én is biciklizem, de télen pihen 2 hónapra - járnak biciklivel, amikor tényleg hideg, nyirkos van. Kb. ötük miatt egy egész sávot, hidat fenntartani? Mint írtam, tudom miről beszélek, én is biciklivel közlekedek és nemcsak nyáron 2 hónapig 2 utcára.

A belvárosban nagyon-nagyon sokan élnek, nem kertesben. Ne kötelezzük már őket, hogy szálljanak buszra, ha van autójuk, meg induljon biciklivel, a rollerrel.

Én annak a híve vagyok, hogy mind a kettőnknek jó legyen, ne csak az egyik, a másik meg pusztuljon... (most erősen fogalmaztam?, de ez a lényeg, hogy mindketten elégedettek legyünk.

Nem lenne bajom a bicikliúttal, de ne az autósok elől vegyék el. Ne az népszerű főutaktól, ahol mindenféle közlekedési jármű közlekedik, ember, állat, tényleg csak repülő nem. Foglaljon le ott sávot, ahol nincs forgalom. Van pár hónap a bicikliseknek a biciklire, de még akkor sem látom azt a tömeget, akiknek szüksége van a sávra a futárszolgálatok és a pizzásokon kívül... Kilobbizták nekik a főnökeik, örülhetnek...

márc. 16. 10:43
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
#12 tehát akkor nem pesten laksz. Hadd döntsék már el a pestiek hogy mi a jo nekik. Idejössz rontani a levegőt, kritizálod a polgarmestert miközben tényleg komoly képpel állítod hogy ha autósáv lenne egy helyett, akkor nem 2 sorban állna a kocsisor. Ugyanaz lenne a helyzet mint most, csak nem az autópályán eregetnetek ki ugyanazt a karos anyagot, hanem a mi orrunk alá.
márc. 16. 10:52
 14/26 anonim ***** válasza:
Ami leginkabb felróhható karácsonynak az az, hogy még mindig nem vezette ne a napidíjas behajtást.
márc. 16. 10:55
 15/26 anonim ***** válasza:
@14 Rettentően várom a Hungárián belüli dugódíj bevezetését. Napi 5000 ft körüli összeg már elég lenne ahhoz, hogy kicsapkodják a Rákóczit autópályának használó gyökereket.
márc. 16. 11:40
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Karácsonynak szurkolok, éppen, mert agglomerációs lakos vagyok. DE AZT NEM Ő TALÁLTA KI, hogy a MEGYERI-HÍD is legyen fizetős! Milyen elkerülő az, amelyen autópálya dijat kell fizetni??? Orbánéknak semmi nem elég! Ami a Tarlóst illeti, ismerem régóta, az is csak egy fidesznyik, aki valamikor SZDSZ-esként kezdte. Olyan is, el tudná fogadni a mini-Dubajt, ha baksist kapna (több millió dollárt). A Szentkirályi Alekszandra pedig jól kifeküdte már az útját.
márc. 16. 23:07
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis! Pest egy baloldali ország.
márc. 16. 23:12
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
@17 Igen, közben meg eltartja az igazmagyar, jobboldali vidéket.
márc. 17. 03:28
 19/26 anonim ***** válasza:

"Az egyetlen megmaradt ismertebb fideszes nőt"

Dehogy egyetlen. Itt van kapásból ez a cikk:

[link]

De rajtuk kívül is vannak még.

márc. 17. 10:10
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
18/na ezt nem érzem. Viszont azt igen, hogy egyre több pesti menekül vidékre, mert a sok nitrogénoxidtól beszédkódos gyerekeik születnek.
márc. 17. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!