Az egyetlen megmaradt ismertebb fideszes nőt is a vágóhídra küldi Orbán? Legyőzheti Karácsony Gergőt Szentkirályi Alexandra?
8. vok
11#-nek: mert nagyon ritkán utazok Pestre, képes vagyok venni napijegyet vagy kocsival aznap és nem lehet haladni. Üres egy sáv, ahelyett, hogy haladna, aki akar. Télen tényleg csak az elvetemült biciklisták - mint írtam, én is biciklizem, de télen pihen 2 hónapra - járnak biciklivel, amikor tényleg hideg, nyirkos van. Kb. ötük miatt egy egész sávot, hidat fenntartani? Mint írtam, tudom miről beszélek, én is biciklivel közlekedek és nemcsak nyáron 2 hónapig 2 utcára.
A belvárosban nagyon-nagyon sokan élnek, nem kertesben. Ne kötelezzük már őket, hogy szálljanak buszra, ha van autójuk, meg induljon biciklivel, a rollerrel.
Én annak a híve vagyok, hogy mind a kettőnknek jó legyen, ne csak az egyik, a másik meg pusztuljon... (most erősen fogalmaztam?, de ez a lényeg, hogy mindketten elégedettek legyünk.
Nem lenne bajom a bicikliúttal, de ne az autósok elől vegyék el. Ne az népszerű főutaktól, ahol mindenféle közlekedési jármű közlekedik, ember, állat, tényleg csak repülő nem. Foglaljon le ott sávot, ahol nincs forgalom. Van pár hónap a bicikliseknek a biciklire, de még akkor sem látom azt a tömeget, akiknek szüksége van a sávra a futárszolgálatok és a pizzásokon kívül... Kilobbizták nekik a főnökeik, örülhetnek...
"Az egyetlen megmaradt ismertebb fideszes nőt"
Dehogy egyetlen. Itt van kapásból ez a cikk:
De rajtuk kívül is vannak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!