Az egyetlen megmaradt ismertebb fideszes nőt is a vágóhídra küldi Orbán? Legyőzheti Karácsony Gergőt Szentkirályi Alexandra?
A fővárosban nincs annyi 70 IQ-s, propagandán nevelkedett, tanulatlan, csóró ember. Őket azért nehezebb rávenni arra, hogy a fidesz jelöltjére szavazzanak. Az EU-s pénzek hiánya miatt pedig a pesti NER fiúkák sem kaptak mostanában sok lóvét, ami szintén csökkenti a megvett szavazatokat.
Szóval szerintem nincs esélye a fidesz jelöltnek.
Amúgy, ha visszanézel a Fidesz történelmében, rájössz, hogy "ez" is ismert alak:
Vidékiként bízom benne, hogy elzavarják Karácsonyt. Sajnos nem követem a pesti politikát, viszont amit művelt a közlekedéssel, a sok bicikliúttal, kib.ta nálam a biztosítékot. Mondom ezt úgy, hogy én is biciklivel közlekedek. Nincs annyi biciklis, amennyien használnák a sávot, szemben a sok autóssal. Én a közösen nyerjünk felállásban hiszek, így, hogy az egyik vastagon alulmaradt, így nem. Olvastam, hogy a biciklifutáros cég kezdte el ezt ba.ságot, szóval Karácsony csak folytatta.
És még a híd is, hogy kitessékelte az autósokat, ja, azt a budapesti lakógyűlés szavazta meg...
@8 De ha nem élsz Budapesten, akkor miért kardinális kérdés, hogy milyen autózni a belvárosban?
Vidéken két dologra kell Budapest:
1. Lehessen büdös pestizni
2. Valaki eltartsa a kőkorszakban ragadt munkaszervezésű, szakadt KKV-kat
A belvárosból azért kell kipicsázni az autókat, mert teljesen élhetetlenné teszik. Egy város nem arra van, hogy Házatakarokkerttel Józsiék 40 km-ről naponta pöfögjenek rajta keresztül, hanem hogy aki ott él helyben, az normálisan tudja használni a teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!