Az ellenzékieknek miért nem jön be a Nélküled?
A Nélküled egy 2007-es nemzeti rock szám, csak mivel manapság divat lett magyarkodni, egyeseknek most fedezik fel.
Speciel semmi különleges nincs benne... Totál átlagos, semmitmondó zene, magyarkodó, pátosszal teli szöveggel...
Nálam ez nem a "jó szám",hanem inkább a giccs kategória -és le merném fogadni, hogy ha a futballrajongók és a szélsőjobbberek nem kapják fel, már régen eltűnt volna a süllyesztőben a sok ezer többivel együtt.
Ja és mielőtt bárki lehazaárulózna, közölném mindenkivel, hogy semmi bajom a nemzeti rockkal,a minőségit abból is szeretem, és pl. a Turulmadár (főleg a legelső verziója) ezerszer színvonalasabb és méltatlanul alulértékelt hazafias zeneszám, ami akár himnuszként is megállná a helyét...
A dallal semmi bajom, átlag XXI. századi popszám, kicsit nyálas, kicsit giccses, de még belefér. Az Örömódához hasonlítani nyilván röhej.
Ami inkább zavar, az a következő. Engem úgy neveltek, hogy a Himnusz és a Szózat alatt állok fel. Ezt következetesen tartom is. Nélküledre nem, és akkor én ettől állítólag rosszabb magyar vagyok, vagy egyenesen nem is vagyok magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!