Az ellenzékieknek miért nem jön be a Nélküled?
Figyelt kérdés
Miért nem tudják ezt a nótát szeretni? Bezzeg az Örömódát, aminek semmi köze nincs a magyarsághoz, szívre tett kézzel éneklik.2024. márc. 9. 11:17
11/28 anonim válasza:
Mert a magyarság összetartozásáról szól, ők pedig gyűlölik a magyarokat.
12/28 anonim válasza:
Az a dal az összetartozásról szól nem a megosztottságról. Nem a jobb vagy baloldaliságról.
13/28 anonim válasza:
honnan lehet tudni, hogy nem szeretik?
14/28 anonim válasza:
Nincs vele bajom, aki akarja szeresse, nekem túlságosan műmagyar, hatásvadász.
15/28 anonim válasza:
#14 Hogy lehet műmagyar, ha magyarok írták és játsszák? Oláh Ibolya Magyarországa - amiből ha kivennénk a Magyarország szót, nem lehetne tudni, hogy miről szól - na az műmagyar, de a Nélküled?
16/28 anonim válasza:
Ez egy közel 20 éves szám, jó, hogy egyeseknek most esik le, hogy ez a szám létezik.🤦♀️
Amúgy nekem sosem tetszett, mikor megjelent akkor sem, valahogy ez a nemzeti rock nem az én műfajom.
17/28 anonim válasza:
Depressziós zene, elsírom magam tőle, ezzel szemben az Örömóda dicsőséges, erőteljes, motiváló.
18/28 anonim válasza:
#15: Ok, talán rossz szót használtam, de nyilván érted, mire gondoltam.
19/28 anonim válasza:
Hatásvadász nacionalista zene, de megértem hogy a határon túli magyarokat megérinti.
20/28 anonim válasza:
#18 Semmi mű nincs benne akkor sem. Persze elhiszem, hogy aki nem magyar, az nem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!