Nem kínos, hogy Orbánék nem voltak hajlandóak együttműködni az amerikai kormánnyal, most meg Washingtonba megy pitizni Trumphoz Orbán?
Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy mikor Biden nyert, hallgattak ezek mint a sír. Talán Szijjártó írt egy bejegyzést pár héttel késöbb, hogy remélik, az együttműködésük az új kormánnyal nem lesz rosszabb...hogy lehet így gratulálni? Csak szerintem kínos ez egy EU-s országra nézve? Mégis csak ők képviselnek bennünket.márc. 8. 11:18
1/8 anonim válasza:
Ennél rosszabb nem-nagyon lehet az amcsi kapcsolataink, igy tramplival annyival nem lő mellé, ha nem nyer, akkor sem fog semmisem változni.
Orbán meg a külpolitikája nélkül is kinos.
2/8 anonim válasza:
Nem,hiszen Trump úr más felekezet mert ő is oroszbarát.
3/8 anonim válasza:
Nem, hiszen Trump is Amerikagyűlölő. Legszívesebben feloszlatná az USÁ-t és odaadná a területet Oroszországnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Vicc, am hogy annyi érvet tudnak felhozni Trump mellett, hogy az ő idején nem indult háború. Mondjuk kívancsi vagyok mit csinálna Gázában pl. Szerintem rögtön kiadná a parancsot a teljes terület lebombázására, hiszen az ő családja is zsidó. Nyilván Izrael mellett állna ki.
márc. 8. 11:46
5/8 anonim válasza:
Nem a fenét, a saját országában, majdnem polgárháborút inditott a választási puccskisérlete után.
6/8 anonim válasza:
Az a trükk, hogy "új" háborút nem kezdett. Csak éppen a ciklusa alatt meglévő 8 háborúban vett aktívan részt.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
ma 11:53
Hány ember sérült meg a majdnem polgárháború során és hányan mondjuk a választásokat megelőző BLM tüntetéseken, zavargásokon?
ma 11:55
Biden hányat zárt le úgy, hogy ott tényleg béke és biztonság legyen?
Az USA-nak vajon van szerepe abban, hogy Ukrajna ennyire nyugatosodni akart amire az orosz válaszreakció az volt ami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!