Egy kinai rendőr engem igazoltathat es adhat birságot jogilag?
Figyelt kérdés
Se eu s se magyar allampolgár...márc. 8. 02:12
11/25 anonim válasza:
5) rendőrség formájában senkit, ahogy sehol senki sem teszi mert ez komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
12/25 anonim válasza:
Még jó, hogy gyakorlat és tanulás céljából jönnek ide. Mint egy csereprogram.
13/25 anonim válasza:
12, mármint a hires népességcsere?
Még mi rohanunk ki az országból, addig ők helyettesitenek minket?
14/25 anonim válasza:
Fura de mikor amcsiktól, meg más országokból jönnek ide gyakorlatra, akkor nem megy a rinya... :)
15/25 anonim válasza:
12) szó sincs semmilyen gyakorlatról,mint ahogy magyar rendőrök sem mennek Kínába semmilyen csereprogram keretében.
16/25 anonim válasza:
14, tudom, hogy fura és azt is tudom, hogy vannak, akik nem igy gondolják, de az a szitu, hogy mimagyarok, az amerikaiakkal egy közösségben vagyunk, ugyanis mindketten a NATO tagjai vagyunk -önszántunkból- és a kontinensen, ahol élünk, millió gazdasági folyamat köt minket az Amerikai Egyesült Államokhoz. Na ehhez képest, Kinával, mi az égvilágon semmilyen szövetségben sem vagyunk.
17/25 anonim válasza:
Oké akkor adj rá bizonyítékot, hogy nem gyakorlat miatt jönnek ide és elhiszem neked...
18/25 anonim válasza:
"Fura de mikor amcsiktól, meg más országokból jönnek ide gyakorlatra..."
JA elég fura hogy a szövetségeseinket szívesen látjuk...
Visszamegyünk az időbe kerek 80 évet és képzeld mit szólna Anglia ha az Usa gestaposkat lát vendégül mint rendfenntartó erő Washingtonba....
őőőőőőő
19/25 anonim válasza:
17, az a bizonyiték, hogy nincs magyar rendőr, aki Kinába menne cserébe.
20/25 anonim válasza:
Hát kínai diákok is járnak az usa-ba tanulni. Mióta szövetségesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!