Szerintetek gáz, ha engem egyáltalán nem érdekel ez a pedo-botrány? És ha igen, miért?
"Ha veled történt volna? Majd a karma gondoskodik róla, hogy érdekeljen."
Mert gondolom Téged napi szinten érdekelnek az éhező afrikai gyerekek. Folyamatosan Róluk olvasol, keresgélsz, adód 1%-val támogatod, minden beszélgetésbe beleszővöd ezt a témát. Nem? Neeem?! Mikor foglalkoztál utoljára az éhező, szegény árvákkal? Barátaiddal is folyton erről beszélgettek és agyaltok, hogy hogyan lehetne megmenteni Őket. Bár szerintem le se szarod Őket.
Ha Veled történne? Te éheznél? Vagy a Te Gyereked? Majd a karma gondoskodik róla, hogy érdekeljen.
Gusztustalanul és képmutató módon túl van lihegve.
Ettől még a fideszesek bukásának örülök, mert rászolgáltak egytől egyig.
Engem a politika érdekel, azonban ez egyáltalán nem, és mivel eléggé követem ezeket a híreket/interjúkat/beszélgetéseket, eléggé unalmas már a téma.
Kifejtem kicsit:
Az ellenzék pedofil miatt kéreti lemondatni Orbánt. De teljesen logikátlan az egész lemondatás, hisz történt egy hiba a Novék részéről. Ha jól tudom, 43 embernek adott kegyelmet, nyilván a rokonsága/ismeretsége lévén is lehet lobbizni, hogy kiét hagyja jóvá, aki börtönben, az nyilván ezen van, hogy mindent megmozgasson. Már -lényegében házi őrizetből (reintegrációs őrizet)- engedték ki az embert.
Igen, hiba történt, lemondattak két nőt (fontos, hisz kevés a nő, meg női egyenjogúság, meg mittomén), így 2 erős szereplőt veszített ezzel a Fidesz. De ennyi a történet, az ellenzék se tudna mit csinálni, alkot valami szigorúbb törvényt, és ennyi - épp az, ami most történik. Nem kell túlbeszélni, ellenzék próbálkozik, Fidesz elébe ment a problémának, és én meg most itt nézem ezt a színjátékot, hogy még mit akar az ellenzék. (igazából mást nem tudnak csinálni, ellenőrző testület [vagymi], és erősebb törvények). Ha a bírósági ítéletekbe szólnak bele, akkor meg bírói függetlenség megsértése, tehát az a baj.
Nagyon durván lemehetne már ez a story, és jöhetne mondjuk Magyar Pétertől valami konkrétum, nem csak annyi, hogy "lopnak" - csak azért említem meg, mert ugyanakkor indult a két story.
Már olyan elméleteket is belegondolok néha-néha, hogy a Fidesz direkt hozatta nyilvánosságra a kegyelmi ügyet: vagy belső harc miatt, vagy valami elterelés miatt, hisz maga a pedofíliával összemosni Orbánt, eléggé gáz érvelés. (Infláció vagy magas áfa, az elmegy, tökre oké, igaza van az ellenzéknek, mit csinálna másként?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!