Schiffer ezt a kijelentését alaposan meggondolta? Mi vezette őt vajon?
Figyelt kérdés
Ha az a bajunk, hogy a skandináv országok semmibe veszik Közép-Európát, ez egy képviselhető álláspont. De onnantól kezdve, hogy a finn csatlakozást, amivel radikálisan kibővül a NATO-orosz közös határ, Magyarország zokszó nélkül, elsők között megszavazza, ezek után beleállunk a svédekbe, bohócot csinálunk egy parlamenti delegációból, majd utána az egész országból” – fogalmazott az ügyvéd. „Szerintem a bohócsipkát felteheti magára, meg a parlament kupolájára Orbán Viktor, ezek után” – tette hozzá Schiffer.
2024. márc. 6. 13:39
11/13 A kérdező kommentje:
5-ös, én még nem hallottam őt a kormányt dicsérni, se azt, hogy bármiben is egyetértene a kormány politikájával. Csak néhányan máris kormánybérencnek mondják, amiért nagy ritkán az ellenzékkel kapcsolatos antipátiájának is hangot ad. Na rájuk gondoltam hogy akkor döntsék el, hogy milyen. Miért, amúgy te máskor, vagy többnyire nem szoktál vele egyetérteni?
2024. márc. 6. 14:44
12/13 anonim válasza:
Schiffer mindig az aktuális érzelmi állapota szerint beszél.
13/13 anonim válasza:
Ki ez? Megvan, a független szakértő, akinek a szájába adja a műsorvezető, hogy mit kell mondania. [link]
Kijelentéseit ennyire gondolja meg. Van az a pénz, amiért képes lejáratni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!