Most mi lesz Osváth Zsolttal? Influenszer barátai elhatárolódnak tőle, esetleg tüntetést is szerveznek ellene?
16# A hozzád hasonló hozzászólások is mutatják, hogy igazából senkit nem érdekel a gyerekvédelem, csak a politikai szektaharc céljaira vannak ezek az ügyek felhasználva. Ha az ellenfél szektájából bukik le valaki akkor ordítás és támadás, ha a mi szektánkból, akkor mély hallgatás, relativizálás. Ezt csinálja mindkét oldal.
Az egész politika olyan mint egy Fradi-Újpest focimeccs, teljesen mindegy mit csinál a csapatod akkor is neki szurkolsz, a cél a másik oldal legyőzése, nem a problémák megoldása.
A csatornájáról nem fogok leiratkozni, nem vagyok az a típus aki csak olyanokat hallgat amit hallani szeretne, én olvasok kurucinfót is pl, pedig nagyon nem értek velük egyet. Nem tartom Osváth Zsoltot rossz embernek, ő is csak ember, hibázik mint bárki más, ettől emberi, nekem nem ez a kritikám. Hanem ha valaki hipermagasról elkezd egy fedhetetlen erkölcsi pózolást a semmire, ez se Zsoltnál nem szimpi, se egy papnál, se egy rabbinál, se egy politikusnál, senkinél.
"Ezt csinálja mindkét oldal."
És mindezt arra alapozod, mert megnéztél egy összevágott videót, amihez a vágó nem merte a nevét adni és nem jelölte meg a forrást korrekten, illetve elolvastál egy olyan cikket, ahol szintén nem szerepel a szerző neve.
Az egész ömlengésed átlátszó és szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!