Osváth Zsoltinak igaza van abban, hogy amikor beletolom mindenki arcába, hogy meleg vagyok, az provokáció?
Szerintem igen, igaza van.
Ha a melegek szerint ez egy természetes dolog, akkor miért kell kihangsúlyozni?
Azt sem mondod senkinek, hogy Xy vagyok és "barna hajam" van, mikor akit érdekel, az látja magától is, az embert tekintve pedig nem releváns tulajdonság.
Aki mindenképp ki akarja lépten-nyomon hangsúlyozni, az valóban csak provokálni akar vele.
Hogy jön a kulcsszavak közé a pedofília?
Hány heteriszexuálist láttál mások arcába nyomni a szexualitásat? Van ám ilyen, de ugye hogy ott is a provokáció a cél?
Ezt amúgy hogy kéne elképzelni? Felvonul egy rakás férfi+nő páros az Andrássyn, egy darabig táncol népzenére, aztán összeházasodik, hazamegy és csinál egy gyereket?
#6 elsősorban arra gondolok mikor pl. a homofób izomagyak próbálják a heteroszexualitásukat felsőbbrendűségnek beállítani.
De amit te mondasz, az is létezò jelenség, szombatonként, feldíszített kocsikkal, legalább 1 bérelt sportkocsival, a fél király utcát elfoglalva a forgalmat akadályozva, dudálva, konvojt fényképezve. :)
Senki nem mondta, hogy a heteroszexualitás felsőbbrendű, azt mondjuk, hogy az a normális.
"szombatonként, feldíszített kocsikkal, legalább 1 bérelt sportkocsival, a fél király utcát elfoglalva a forgalmat akadályozva, dudálva, konvojt fényképezve"
Ha ez neked a heteróságról szól, akkor bocs de nettó hülye vagy.
A nárcisztikus embereket minden provokálja.
A homofóbok szerint mindenkinek azt kell csinálni, ami nekik tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!