Osváth Zsoltinak igaza van abban, hogy amikor beletolom mindenki arcába, hogy meleg vagyok, az provokáció?
#20 Ameddig a 4 fal között teszi, addig természetesen nem. De ha jól tudom az utcán már bizonyos erkölcsi normáknak meg kell felelni. Milyen példát mutatsz a gyereknek ha részeg vagy az utcán? Még meg is ijeszted ha a normál hangszinttől hangosabban beszélsz, vagy egy jó Fradesz meccs után kint randalírozol örömödben.
Lehet hogy téged nem zavar, ha emberek üvöltöznek az utcán, de valószeg aki éjszakázott és próbál aludni, vagy csak normális ember 2nél több agysejttel, azt eléggé zavarja. :D
Nem ez volt a kérdés. Provokálja-e a társadalmat, aki hangosan beszél, vagy nem?
Definiáld te, a te érved volt eredetileg. Nem én állítom, hogy provokáció, hanem te.
Talán inkább a saját érvedet kéne pontosítani, mert úgy tűnik, hogy te magad sem tudod értelmezni...
Ne hazudj. Ezt írtad a #19-ben: "Na de ha a Pride provokáció... Akkor micsoda a pl. Fradi meccsről hazaáramló, részeg és hangos tömeg?" - Vagyis kérdés volt, amiről most már próbálod elterelni a figyelmet, mert közben rájöttél, hogy faxság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!