Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hiszel Gyurcsány Ferencnek?

Hiszel Gyurcsány Ferencnek?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?

márc. 2. 19:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Részben
Nem
44 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%

Leszarom gyurcsányt. Egy rég letűnt kor maradványa.

Ideje lenne átengednie a terepet a fiataloknak és nem tovább erősíteni a politikai jelenlétével a fidesz propagandát.

márc. 2. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező + 1

Hiszel Orbán Viktornak?!

márc. 2. 19:42
 3/17 A kérdező kommentje:
Sok itt a DK-s, ez már látszik.
márc. 2. 19:45
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

"Inkább maradok tisztességes és szegény, mint hogy urizáljak más pénzéből vagy lopott közpénzből."

"Ha azt kérdezik, hogy lehet-e Magyarországon tisztességesen boldogulni, azt mondom, hogy igen. Ha azt kérdezik - mert ne hallgassuk, el -, ha ön azt kérdezi, hogy én tisztességesen boldogultam-e, azt mondom, hogy mi az, hogy! Nagyon is, törvényesen és tisztességesen!"

"Persze tudom, hogy nem szokványos dolog hárommillió forintból négy év alatt többmilliárdos céget csinálni. De nincsen titkom: egy erőszakos vidéki gyerek voltam, aki mert álmodni akkor is, amikor politikus volt, és álmodik most is. Az álmok pedig arra valók, hogy megvalósítsuk azokat, és nem mások, hanem mi magunk."

"Nem kell, hölgyeim és uraim, nem kell lopni, bűnözni, és lehet bármilyen kormány, lehet ígérni bármilyen elszámoltatást, nem fog bajod történni. Ahogy nekem sem történt bajom, és nem azért, mert nem akarták, hanem mert nem követtem el bűnt."

A miniszterelnökként elkövetett hibáim jelentős része a tapasztalatlanságból fakadt. Ma jobban vezetném az országot.

márc. 2. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
52%

Az ember java részt a hibáiból tanul, csak ugye nem mindegyikből. Gyurcsánynak börtönben lenne a helye és sok más akkori politikusnak is, de ettől még teljesen hihető, hogy rájött mekkora hülyeséget csinált és most szeretné ténylegesen jó irányba vinni az országot.

Ha most ezt a fideszesek nem hiszik el, akkor mi a helyzet Orbánnal? Ő is TELJESEN más nézetek vall most, mint 20 éve. Akkor Orbán is hitetleten személy lenne?

Az emberek változnak jó vagy rossz irányba az évek alatt és ez mindenkire igaz. Nyílván ettől még lehet azt gondolni, hogy Gyurcsány csak rossz irányba változott, de a régi éne miatt hiteltelennek hívni hatalmas butaság és nem állja meg a helyét érvelésnél. Azaz akkor megállja, ha akkor Orbán is egy hiteltelen ember lesz, mivel teljesen szembe megy a régi énével…

márc. 2. 19:51
 6/17 anonim válasza:
63%
Gyurcsány legalább nem gyűlöletkeltő, és őt lelehetett váltani. Amúgy meg nem volt kommunistákat kéne újraválasztgatni, és talán legalább elérnék az EU átlagot.
márc. 2. 19:51
 7/17 anonim ***** válasza:
20%

Én csak Gyurcsány Ferencnek hiszek. Az egyetlen hiteles, igaz, megbízható, tisztességes, becsületes, őszinte, szavahihető, erkölcsileg feddhetetlen ember Magyarországon, sőt Európában.

Alázatát, szolgálókészségét az is igazolja, hogy szentül meg volt győződve róla ifjúkorában, hogy pap lesz és még egy ideig bérmálkozott is a templomban :)

[link]

márc. 2. 19:55
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
"Hazudtunk reggel, délben, meg este..."
márc. 2. 19:57
 9/17 A kérdező kommentje:

4; annyira boldogult törvényesen és tisztességesen, hogy az Apró vityilló háttere még a mai napig nem tisztázott - jó eséllyel zsidóktól elvett vagyonról van szó.

Ez jó, hogy beismeri, hogy tapasztalatlan volt, és ennek 5 évig mi láttuk a kárát (és most nagy jóindulattal nem neki tulajdonítom az elmúlt 14 évet). Adjunk neki újabb ötöt, mert bár azóta nem volt kormányon, de megérdemli, hogy gyakoroljon rajtunk. Hátha 10 év múlva már jó lesz.

2006-os beismerését, a költségvetéshamisítását majd le nem mondását most nem említem.

Kicsit pihenj le, hagyd, hogy leszálljon az agyadról a Gyurcsánygőzös lila köd és akkor nézd meg azt is, hogy mit csinál, túl azon, hogy mit mond.

márc. 2. 19:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Itt vall Gyurcsány magáról:

https://www.youtube.com/watch?v=rIb4XgxX4cY

márc. 2. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!