Dr. Orbán Viktor Mihály úr miért panaszkodik arra, hogy Putyin kutyájának szokták nevezni, mikor ez nem is igaz?
2
felreirtad broder, milyen kutyapartot mondtok*
12, Te tényleg azt hitted, hogy mindig ugyanaz a személy írja, hogy dr. Mihály? Én is szoktam ezt írni, pedig nem a kérdező vagyok. Na és melyik nagybetűvel van gondod, te zseni? Mit nem kellett volna a kérdésben nagybetűvel írni?
Hozod az átlagos fideszes szellemi szintjét.
Hidd el, ezeket a kérdéseket ugyanaz az egy személy írja, felismerni a stílusáról. A nagybetűkkel pedig az összes eddigi irományára utaltam, nem csak a jelenlegire.
Valamiért nagyon poénosnak hiszi magát ettől a mesterkélt fogalmazástól.
Engem nem az irritál, hogy Orbán Viktorról írja, írhatná bárkiről. A mesterkélt fellengzős stíl, ami irritál, meg az, hogy ami elsőre talán poénos volt, az sokadjára már nem az, de ő ezt nem veszi tudomásul, és továbbra is erőlteti.
Akkor is irritálna, ha Karácsony Gergely Főpolgármester Úrról vagy Gyurcsány Ferenc Exminiszterelnök Úrról irkálna.
Engem meg az írástudatlanok irritálnak, meg a láthatóan szellemi fogyatékosok, akik nem tudnak megérteni valamit, akkor sem, ha kétszer írom nekik le.
Amúgy 19-es, neked mi a legmagasabb iskolai végzettséged? Nem kell leírnod, van sejtésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!