Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dr. Orbán Viktor Mihály úr...

Dr. Orbán Viktor Mihály úr miért panaszkodik arra, hogy Putyin kutyájának szokták nevezni, mikor ez nem is igaz?

Figyelt kérdés
Putyin pincsijének szokták nevezni. Persze a pincsi is kutya, de hát még sem egy német juhász.
márc. 2. 08:25
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

2

felreirtad broder, milyen kutyapartot mondtok*

márc. 2. 10:00
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem unja még a doktorurazást meg a nagybetűket ez az ember? Pedig már nagyon unalmas. Nincs túl sok fantáziája, úgy látszik. Egy-két alkalommal még elment, de mostanra már végtelenül uncsi.
márc. 2. 10:26
 13/24 anonim ***** válasza:
A társadalom azt beszél amit, Viktorta számára ez meg nem szégyen, hanem kiváltság.
márc. 2. 10:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
a duci maga a sátán
márc. 2. 11:10
 15/24 anonim ***** válasza:
👆 Ő tudja és kimondja! ☝️
márc. 2. 11:12
 16/24 anonim ***** válasza:

12, Te tényleg azt hitted, hogy mindig ugyanaz a személy írja, hogy dr. Mihály? Én is szoktam ezt írni, pedig nem a kérdező vagyok. Na és melyik nagybetűvel van gondod, te zseni? Mit nem kellett volna a kérdésben nagybetűvel írni?

Hozod az átlagos fideszes szellemi szintjét.

márc. 2. 16:46
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Hidd el, ezeket a kérdéseket ugyanaz az egy személy írja, felismerni a stílusáról. A nagybetűkkel pedig az összes eddigi irományára utaltam, nem csak a jelenlegire.

Valamiért nagyon poénosnak hiszi magát ettől a mesterkélt fogalmazástól.

márc. 2. 16:53
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
Akkor még egyszer leírom úgy, hogy még egy fideszes is megértse. Én is írtam már ki dr. Orbán Viktor Mihályos, sőt, dr. Kocsis Máté Sándoros kérdést is, és láthatóan nem én vagyok a kérdező. Ezt a dr. Mihályos viccet sokan átvették itt az oldalon, hála Istennek, mert láthatóan valami érthetetlen okból nagyon idegesít titeket, fidernyákokat.
márc. 2. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem az irritál, hogy Orbán Viktorról írja, írhatná bárkiről. A mesterkélt fellengzős stíl, ami irritál, meg az, hogy ami elsőre talán poénos volt, az sokadjára már nem az, de ő ezt nem veszi tudomásul, és továbbra is erőlteti.

Akkor is irritálna, ha Karácsony Gergely Főpolgármester Úrról vagy Gyurcsány Ferenc Exminiszterelnök Úrról irkálna.

márc. 2. 17:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Engem meg az írástudatlanok irritálnak, meg a láthatóan szellemi fogyatékosok, akik nem tudnak megérteni valamit, akkor sem, ha kétszer írom nekik le.

Amúgy 19-es, neked mi a legmagasabb iskolai végzettséged? Nem kell leírnod, van sejtésem!

márc. 2. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!