A kérdező szavazást indított:
DK
Momentum
Mi Hazánk
MKKP
2RK
Jobbik
Nép partján
LMP
PM
Mindenki Magyarországa Mozgalom
37 szavazat
1/13 anonim válasza:
Kár, h csak egyet lehet választani. Alig tudtam dönteni a Nép meg a Mi hazánk között. Nehéz döntés volt, de döntöttem.
2/13 anonim válasza:
Szerintem a momentum nevű gittegyletben vannak a "legsötétebb", IQ hiányos álértelmiségiek. Utána jön a DK. A többiekkel nincs bajom.
5/13 anonim válasza:
Összesen hány szavazója lehet ezeknek a gittegyleteknek ?
6/13 anonim válasza:
Így van, legközelebb is garantált a 2/3. Mert titeket meglehet venni 4 évente 1 kiló krumpliért. Teljesen jó az, ha a jobb képességű fiatalok csak kimennek külföldre családot alapítani, a szemét hazaárulók nem akarnak a c**nyok között egy maffia kormány alatt, 0 egészségüggyel megöregedni. Hát hogy képzelik??? Minden párt ellenszenves, ellenben a fidesz na az már valami... Aki értelmes dolgot mondd az ellenszenves, de aki csak sorosgyurcsánybrüsszelezik egész nap na aaaz az igazi. Ez nálatok az agyiszint, nem hibáztatlak.
7/13 anonim válasza:
Nem látok rá garanciát hogy majd a 40 százalékos szja + 27 százalékos áfa mellett nem fogják ők is szétlopni az országot.
9/13 anonim válasza:
6. A momentum nevű gyülekezet egyszer nem mondott még értelmes dolgokat. De hülyeséget annál többet.... Atomerőmű naperőmű, sz@raDK, de mégis 1 hónapra rá megállapodnak velük...női kvóta stb.... Tényleg rettentően hitelesek... Jah ezt nem ide.
10/13 A kérdező kommentje:
A romentumot én sem szeretem. Szerintem, amit a cseh katika és a donáth annuska művel nettó hazaárulás. Én akármennyire utálom orbánt és a fideszt, akkor sem jelentgetném fel a saját hazámat. Nekik ez nem hazájuk és a magyar emberek sem érdeklik őket, eléggé úgy tűnik, hogy ők pont idegen érdekeket szolgálnak. Két buta pcsa! Viszont a Vona pártja a 2RK nagyon jó, csak Vona nem kéne bele, mert ő is egy áruló.
márc. 1. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!