Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki pártok közül...

Az ellenzéki pártok közül melyik a legellenszenvesebb?

Figyelt kérdés

2024. márc. 1. 21:19
A kérdező szavazást indított:
DK
Momentum
Mi Hazánk
MKKP
2RK
Jobbik
Nép partján
LMP
PM
Mindenki Magyarországa Mozgalom
37 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Kár, h csak egyet lehet választani. Alig tudtam dönteni a Nép meg a Mi hazánk között. Nehéz döntés volt, de döntöttem.
2024. márc. 1. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a momentum nevű gittegyletben vannak a "legsötétebb", IQ hiányos álértelmiségiek. Utána jön a DK. A többiekkel nincs bajom.
2024. márc. 1. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
DK
2024. márc. 1. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem az összes nem ér egyet!!!
2024. márc. 1. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Összesen hány szavazója lehet ezeknek a gittegyleteknek ?
2024. márc. 1. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Így van, legközelebb is garantált a 2/3. Mert titeket meglehet venni 4 évente 1 kiló krumpliért. Teljesen jó az, ha a jobb képességű fiatalok csak kimennek külföldre családot alapítani, a szemét hazaárulók nem akarnak a c**nyok között egy maffia kormány alatt, 0 egészségüggyel megöregedni. Hát hogy képzelik??? Minden párt ellenszenves, ellenben a fidesz na az már valami... Aki értelmes dolgot mondd az ellenszenves, de aki csak sorosgyurcsánybrüsszelezik egész nap na aaaz az igazi. Ez nálatok az agyiszint, nem hibáztatlak.
2024. márc. 1. 22:45
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem látok rá garanciát hogy majd a 40 százalékos szja + 27 százalékos áfa mellett nem fogják ők is szétlopni az országot.
2024. márc. 1. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Gyurcsány!
2024. márc. 1. 22:50
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
6. A momentum nevű gyülekezet egyszer nem mondott még értelmes dolgokat. De hülyeséget annál többet.... Atomerőmű naperőmű, sz@raDK, de mégis 1 hónapra rá megállapodnak velük...női kvóta stb.... Tényleg rettentően hitelesek... Jah ezt nem ide.
2024. márc. 1. 22:55
 10/13 A kérdező kommentje:
A romentumot én sem szeretem. Szerintem, amit a cseh katika és a donáth annuska művel nettó hazaárulás. Én akármennyire utálom orbánt és a fideszt, akkor sem jelentgetném fel a saját hazámat. Nekik ez nem hazájuk és a magyar emberek sem érdeklik őket, eléggé úgy tűnik, hogy ők pont idegen érdekeket szolgálnak. Két buta pcsa! Viszont a Vona pártja a 2RK nagyon jó, csak Vona nem kéne bele, mert ő is egy áruló.
2024. márc. 1. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!