Donáth Anna / Momentum hiteles még a szemedben?
Alapból ugye rendszerellenes pártként indultak, Orbán-Gyurcsány ellenes felhangokkal. Aztán összefogtak Gyurcsánnyal elárulva az egész hitvallásukat.
Donáth a közelmúltban írt egy elég éles hangú kritikát a DK-val szemben, aminek minden szava arany, csak ugye egy olyantól jön, aki már összefogott a böszmével. Tehát azt a hitelességet, amit ő jelölt meg a politikus legfontosabb tulajdonságaként, éppen ő játszotta már el.
Most az ellenzéki tüntetésen nem is volt jelen, mert "fontos dolga" volt Németországban (maga helyett Fekete-Győrt küldte). Ez most ilyen ki nem mondott üzenet, hogy: "nem állok egy színpadra a DK-val, de azért annyira tökös sem vagyok, hogy ne képviseltessem a tüntetésen a pártom."
Szóval nekem ez a kommunikációs katyvasz és teljes értékrendi zavar jön át a Momentumról.
Az ugye meg van, hogy ezt a hitelességi bullshitet annak az embernek a propagandistái mantrázzák, aki a Liberális Internacionálé alelnöke volt, aki Soros pénzén tanult és alapított liberális pártot és jószerivel már az összes létező pozíciót elfoglalta a szélbaltól a széljobbig.
Valamiért az ő hitelességét mégsem kérdőjelezi meg az aki állandóan ilyesmin lovagol.
"Alapból ugye rendszerellenes pártként indultak, Orbán-Gyurcsány ellenes felhangokkal"
Nem, alternatíva kínálataként indultak és ezt próbálják most is tartani.
"Aztán összefogtak Gyurcsánnyal elárulva az egész hitvallásukat."
Nem, a "hitvallásuk" az, hogy alternatívát kínáljanak, ami ettől nem sérült.
"csak ugye egy olyantól jön, aki már összefogott a böszmével"
Mert ők nem olyan ostobák, mint egyesek és felfogják, hogy Gyurcsány addig marad, amíg a fidesz ,ezért a fidesz leváltásával kell kezdeni.
Ez egy racionális döntés volt és aki nem bírja Gyurcsányt, az le is szavazott az ellenzéki összefogásra, hogy eltakaríthassák majd.
"Tehát azt a hitelességet, amit ő jelölt meg a politikus legfontosabb tulajdonságaként, éppen ő játszotta már el."
Nem, még mindig hiteles, mert ő képes volt felfogni a helyzetet, amiben voltak a fidesz miatt és hogy milyen választási rendszerünk van.
Ez inkább felelős és gondolkodó magatartás.
"Most az ellenzéki tüntetésen nem is volt jelen, mert "fontos dolga" volt Németországban"
Most azt kifogásolod, hogy dolgozik?
Gratulálok.
Emlékszünk még, hogy mi volt a 2019-es momentum EP kampány? Hogy másra is lehessen majd EU pénzt fordítani (pl. fizetésekre). Miről beszélt az elmúlt hónapokban a fidesz, hogy az EU engedélyezte, hogy fizetésekre is lehessen költeni.
"Szóval nekem ez a kommunikációs katyvasz és teljes értékrendi zavar jön át a Momentumról."
Nekem az, hogy valaki egy lény értelmi szintjén van. Nem tudom ki lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!