Donáth Anna most DK-ellenes meg nem is?
Nem ment el az ellenzéki minitüntetésre, de elküldte maga helyett Fegyőrt. Ez ilyen ott is vagyok meg nem is vagyok.
Van elképzelése arról, hogy most akkor a DK-val együtt van-e vagy nincs?
Donáth Anna össze-vissza beszél.
A legroszabb női politikusok a Momentumban vannak.
FeGyőr András is retardált, de ő is egy géniusz ahhoz képest, amit most Donáth Anna művel.
Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Dobrev Klára mind vállalhatatlan, de legalább nem retardáltak, mint a Momentumos női politikusok, mint pl. Donáth Anna.
Gyűlölöm a Kutyapártos Suzy-t is, de legalább esze neki is van.
Dúró Dóráról meg ne is beszéljünk, szerintem ő még kormányfőnek is kiváló lenne.
Kérdező!
Ne ess a fideszes hibába, amely mindet fekete-fehéren lát.
Nem úgy van, hogy valaki akkor XY-ellenes vagy XY-hívő.
Szerintem te is vagy úgy a családtagjaiddal, hogy van akit szeretsz, de nem minden lépésével értesz egyet, volt, hogy konfliktusotok volt.
Nyilván két párt azért két párt, mert ebben-abban nem értenek egyet (a fidesz és kdnp az nem két párt).
Ebben-abban meg igen.
Donáth nem volt itthon, ezért nem ment el, de ezt előre meg is mondta.
Donátnak az 5% kell az eu választásra, mert 5 millás fizu, teljes ellátás a menü.
Gyereke van stb, neki ez a fontos, a biztos pénz nem a Fidesz buktatása.
5: ez szépen hangzik, csak ha én hazugnak tartom a szomszédot, akkor nem megyek át hozzá vendégségbe és nem művelek vele közösen földet.
Donáth hazugnaknak nevezte a DK-t, de azért továbbra is odaáll, pontosabban odateszi maga helyett a párttársát. Itt valami nagyon nincs eldöntve nekem úgy tünik.
7: szerintem hazugnak nem nevezte, de ebben tévedhetek
lehet vendégségbe nem mész, de homokzsákot pakolsz vele együtt, amikor jön az ár.
Kérdező: kötözködni akarsz.
Annyi történt, hogy a DK minden pártot elhívott és mivel Donáth külföldön volt, elment helyette más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!