Mi történne, ha egy fiktiv ország, lemondott köztársasági elnöke, és lemondott 2 korábbi minisztere a fiktiv ország legfelsőbb biróságán együttesen vallana arra, hogy a fiktiv ország miniszterelnökének nyomására adtak kegyelmet köztörvényeseknek?
Megköszönném, ha a kérdésre válaszolnál. A kérdés egyetlen szava sem irányúl semmilyen fiktiv ország ellenzékére. A kérdés a lemondottakra, a miniszterelnökre és a biróságra vonatkozik.
Köszönöm szépen, ha válaszolsz a kérdésre és nem másra.
Ne haragúdj, de nem arra válaszoltál. Én a biróságra kérdeztem rá és a lemondott fiktiv személyek vallomására. A te válaszod, mégis, hogy kapcsolódik a fiktiv ország biróságához és az érintett miniszterelnökhöz?
Mégegyszer leirnám a kulcsszavakat: fiktiv ország lemondott köztársasági elnöke, miniszterei, birósága, miniszterelnöke.
Ezen kulcsszavakra irnyúl a kérdésem és semmi másra.
Nem. Arra kérdeztél, hogy "Mi történne, ha egy fiktiv ország..."
Erre válaszoltam. Semmi nem történne.
Ez a kérdésem:
Mi történne, ha egy fiktiv ország, lemondott köztársasági elnöke, és lemondott 2 korábbi minisztere a fiktiv ország legfelsőbb biróságán együttesen vallana arra, hogy a fiktiv ország miniszterelnökének nyomására adtak kegyelmet köztörvényeseknek?
Szeretnélek téged, szépen megkérni, hogy olvasd el az egészet.
Nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!