Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet, hogy végül pozitív...

Lehet, hogy végül pozitív hatása lesz Novák Katalin tettének? Egyre több meleg gyermekmolesztáló pedagógustól szabadulunk meg.

Figyelt kérdés
[link]

2024. febr. 29. 22:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
69%

11, amig nem hallgattatnak el teljesen, addig én kiabálni fogok, mindenért, amit úgy érzek, hogy nem jogos.

A melegek folyamatos támadás alatt állnak ebben az országban, jóval régebb óta természetes itt a homofóbia. Az, hogy a politika meg ezt ki is használja, barbárság és, amig lehetőségem lesz kiabálni, addig én kiabálni fogok.

Melegnek lenni nem bűn.

Pedofil bűncselekményt elkövetni a bűn.

2024. márc. 1. 09:02
 12/40 A kérdező kommentje:
12: A homoszexuális életforma bűn a keresztény világnézetben. Miért pont ilyen emberekre bízzuk a gyerekeinket? Annyi más foglalkozás van.
2024. márc. 1. 09:19
 13/40 anonim ***** válasza:
75%

Én nem vagyok keresztény, én csak egy egyszerű polgár vagyok.

Homoszexuális életformát élni, semmilyen jogi akadályba nem ütközik, ha ütközne, akkor emberek tucatjai lennének börtönben homoszexualitás miatt.

Aki, meg a keresztényi értékek miatt aggódik, a Pápa, ha jól tudom, erről kifejtette a keresztényi véleményét és még a Pápa szerint sem jelent bűnnek lenni, ha valaki homoszexuális, de ez nem rám vonatkozik, mert én nem keresztényi értékrend szerint élek, hanem, hogy mi törvényes és mi nem az.

2024. márc. 1. 09:21
 14/40 anonim ***** válasza:

Belinkelem még egyszer, hátha most felfogja a kérdező:

[link]

2024. márc. 1. 09:41
 15/40 anonim ***** válasza:

Nem jó, ez az ő hivatkozása, ez az enyém:

[link]

2024. márc. 1. 09:43
 16/40 anonim ***** válasza:
Sajnos teljesen összezavarodik az ember, amikor sötétséggel találkozik az emberek fejében
2024. márc. 1. 09:44
 17/40 anonim ***** válasza:

Ez is elég "érdekes"

[link]

2024. márc. 1. 09:52
 18/40 anonim ***** válasza:
Ja, de egyre több ártatlan ember is célkeresztbe kerülhet. Tanár megbuktatja a 13 éves diákot, bosszúból az kitalálja, hogy a tanár öt simogatta.
2024. márc. 1. 10:35
 19/40 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen de a gyerek nagyon hamar lebukik, ha hazudott.

Probléma az - ha valakinek megfelelő magas szinten kapcsolatai vannak az összes bűnét elsikálják. Nem hiszem el, hogy a csüngőhasú ne tudott volna a bicskei dologról. Az igazgató és a helyettese a haveri körhöz tartozott.

2024. márc. 1. 11:28
 20/40 anonim ***** válasza:
A kerdest automatikusan jelentettem. A pedofil tovabbra sem meleg.
2024. márc. 1. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!