Naponta ömlik a hírekből, hogy mennyi borzalom van a világban. Soha senki nem kapja fel ezeket. Most a baloldal látott lehetőséget abban, hogy felkapojon egy kormánypárti fiaskót és ezért generált és erőltetett már a felháborodás. A baloldal hol volt pl, amikor egy gyerek a vonat elé vetette magát és meghalt, mert az iskolában abuzálták? Az is gyermekbántalmazás, akkor azt miért nem kaptak fel és kezdtek el minden sz*rt dobalni a kormányra? Miért nem tettek fel a kérdést akárcsak egyszer is, hogy az iskolákban hogy történhet meg ilyen? Merthogy nem ez volt az első és valószínűleg nem is az utolsó ilyen eset. Vagy amikor egy anya megöli a csecsemőjét akármi miatt, akkor hol vannak a nagy emberbarát baloldali politikusok? Miért nem dobálják a kormányt, ha máskor annyira jól megy a családpolitika támadása?
febr. 29. 16:52
13/39 anonim válasza:
Szerintem csak egy sz@r ember
febr. 29. 16:53
14/39 anonim válasza:
No a (jelenleg)
#12 hozzászólás tökéletesen leírja a kormányoldali szarkaparás lényegét.
Miért nem...? Mer' akkor amikor...?
Probláma lényege:
NEM a baloldal kormányoz már évtized óta!!!
febr. 29. 16:58
15/39 anonim válasza:
Egyébként Hollandiában volt ilyen párt.
De nem kapott elég szavazatott, hogy parlamentben képviselje magát.
Egy nagyon régi Puzsér (Apu azért...).műsorban halottam róla, de most nem találom a youtube-on. Jó vita volt róla, hogy van értelme ilyen pártnak.
febr. 29. 17:00
16/39 anonim válasza:
Vagyis a fél ország pedofilpárti szerinted. Na, akkor ezért van ennyi.
febr. 29. 17:01
17/39 anonim válasza:
Több más mocsokság között a pedofíliát is támogatja
febr. 29. 17:02
18/39 anonim válasza:
Dehogyis a fél ország pedofilpárti.
CSAK bő 2 millió polgár.
febr. 29. 17:04
19/39 anonim válasza:
Nem is ezt írtam, azt írtam, hogy nem kaptak fel egyetlen egy ügyet sem eddig ennyire, mint most. Pedig naponta vannak olyan ügyek, amikben gyerekek szenvednek. Hiteltelen az egész hőbörgés.
febr. 29. 17:07
20/39 anonim válasza:
Ez már a mocskolódásnak a legalja, pedofilozni a szavazókat.
Ezerféle ok lehet, amiért valaki a fideszre szavaz, akkor is ha elítéli a pedofíliát. Sok családnak segített az adócsomag, akkor most ők szavazzanak a többkulcsos adóra, hogy kevesebb maradjon? Nyilván nem fognak.
Ezzel a stílussal csak még jobban taszítja el az emberek magától az ellenzék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!