Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidékről összefogdosott és...

Vidékről összefogdosott és buszokba terelt embereket szoktak vinni a békementre? Azért vannak mindig olyan sokan azon a vonuláson?

Figyelt kérdés

Állítólag apróságokkal ösztönzik az embereket, hogy szálljanak fel a buszokra. 1-2 tüske, száraztészta, egy kis pénz vagy egy zsák krumpli. Változó, hogy kinek mit adnak.

Mi igaz ebből?

2024. febr. 29. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
60%
Igen a múltkor is jöttek ide vidékre összefokdosni az embereket. Nem is mertünk ki menni az uccára mert még a gyerekeket is összefokdosták.
2024. febr. 29. 10:33
 2/16 anonim ***** válasza:
27%

Meddig nyomjátok még ezt a mesét?

Persze, mert buszoztatták a békemenetre jönni nem is akaró embereket, de aztán a választásokon elsöprő többséget szerez a fidesz-kdnp, miközben ott volt a 2022-es tény, hogy sorban álltak az ellenzéki tüntetéskor a fizetett buszok a rakparton, mikkel hozták a gyűlésre az embereket és utána láthattuk is milyen szépen leszerepeltek.

Miért próbáltok magatoknak hazudni? A békemenetre nem kell összefogdosni az embereket. Vagyunk éppen elegen, szavazni is elment 3 millió ember. A ballibeknek még az sem ment hogy a szavazókörökbe találjanak valakit aki ott ül és ellenőrzi a szavazás napján, hogy minden rendben megy.

Aki nem budapesti az vagy utazik egy ilyen megmozdulásra tömegközlekedéssel vagy külön kér buszt és azzal jön fel. Fideszesből bőven van minden településen aki szívesen jön, azok egyszerűen összeállnak és ahelyett hogy többször átszállnának inkább bérelt busszal jönnek. Mit nem lehet ebből felfogni? Tényleg nem szoktatok kimozdulni a belpesti régióból?

2024. febr. 29. 10:35
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Semmi nem igaz!
2024. febr. 29. 10:35
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Persze, szervezetten jönnek, meg nyilván nem kell fizetniük a felutazásért, de hidd el, van ennyi párttag...
2024. febr. 29. 10:40
 5/16 A kérdező kommentje:

Na majd ha lesz a békemenet, akkor leutazok vidékre és magam nézem meg mi is zajlik pontosan.

Remélem engem is összefogdosnak és ingyen lesz a visszautam.

2024. febr. 29. 10:44
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
#4 Miért ne kellene fizetni a felutazásért? Kitaláltok valamit és el is hiszitek. Miért?
2024. febr. 29. 10:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
5# Majd írd rá egy táblára, hogy szeretnéd, ha összefogdosnának, és akaszd a nyakadba. Biztos rád talál majd pár egyén.
2024. febr. 29. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

"Miért ne kellene fizetni a felutazásért? Kitaláltok valamit és el is hiszitek. Miért?"

Én azért hiszem el, mert egy fideszes ismerősöm, aki itt önkormányzati képviselő a városunkban mondta anno, hogy lesz ingyenes busz innen szervezve a nemzeti ünnepre és a békamenetre. Hogy ki fizeti, a párt, az önkormányzat vagy más, azt nem tudom.

2024. febr. 29. 11:08
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Általában ha valami képviselő belengeti, hogy ingyen busz lesz, azt az önkormányzat intézi. Mint pl mikor a nyugdíjasokat elküldik országjárásra, azt is az önkormányzat finanszírozza.
2024. febr. 29. 11:12
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Biztos, hogy lesz birkamenet? Nem láttam, megerősitést erről.
2024. febr. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!