Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel az erős névsorral...

Ezzel az erős névsorral szerintetek sok mandátumot kaphat a Mi Hazánk az EP-választáson?

Figyelt kérdés

Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető áll a Mi Hazánk Mozgalom EP-listájának első helyén, második helyen Dúró Dóra elnökhelyettes. A listán őket Borvendég Zsuzsanna történész, a Magyarságkutató Intézet munkatársa, Kispalkó Szilveszter délvidéki mérnök-informatikus, a párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője és Árgyelán János, a Mi Hazánk külügyi kabinetjének elnöke követi.

Szerintem ha köztük lenne Schiffer András, akkor még többen szavaznának oda, bár így is elég erős névsor jó szakemberekkel. Mit gondoltok róla?

2024. febr. 28. 19:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szavaznék rájuk.
2024. febr. 28. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Én rájuk fogok szavazni. A fidesz maga az áttétes hasnyálmirigyrák, az ún. "baloldali ellenzék" pedig a fidesz fiókszervezeteiből áll, Gyurcsány és Orbán paktumban vannak, MZP pedig fideszes porszívóügynók. A Mi Hazánkon kívül nincs más.
2024. febr. 28. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Ezzel elárulták magukat. Ha tényleg az ország sorsa érdekelné őket és nem a zsebük tömése, akkor nem akarnának kimenni brüsszelbe.
2024. febr. 28. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
19:38: ami azt illeti, a Mi Hazánk a Fidesz szatellitpártja. Aki ezt még mindig nem látja, az vak.
2024. febr. 28. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Rájuk szavazok
2024. febr. 28. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
#4 Persze :D véletlenül sem a lassan már 15 éve kitartott, a fidesszel kb. nagykoalíciót alkotó "ballerek" a fiókpártok. Hanem a Mi Hazánk, akik ott ütik a fideszt, ahol az legjobban fáj. Meg MZP az összevissza pofázásával rendszeresen kikaparja a fidesznek a gesztenyét. Gyurcsány egymaga tartja a fidesznél a fidesz szavazótáborának háromnegyedét, aztán a baloldalon mégsem sikerül elzavarni. Fegyőrről, a románokkal együtt ünneplő barmokról, meg a többi szándékosan hülyéről ne is beszéljünk. De nyilván én vagyok a vak :)
2024. febr. 28. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy az ellenzék mire jó, az egy dolog. De ami hazánk az egyetlen, ami vakon megszavazza az osszes6fideszes indítványt, nem a többi ellenzéki párt.
2024. febr. 28. 21:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Borvendég, Kispalkó... Honnan szedik ezeket a vezetékneveket? :)
2024. febr. 28. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Novák?
2024. febr. 28. 21:57
 10/11 Alex Fly ***** válasza:
43%
A magyar választópolgárokat ismerve elképzelhető, hogy ez a csürhe is képviselőt küldhet Európába. Elég szégyen ez az országra nézve...
2024. febr. 28. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.