Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kicsoda Vásárhelyi János...

Kicsoda Vásárhelyi János valójában?

Figyelt kérdés

Egy elítélt pedofilról beszélünk, aki ráadásul közszereplő, de a legtöbb újság mégse meri kiírni a nevét, szemérmesen csak V. Jánosnak nevezik. A Wikipédia-oldala a mai napig a kitüntetéseivel van tele, meg azzal, hogy kik és hogyan mentegették őt. Nézze meg, akinek erős gyomra van: [link]

Állítólag Demszky nevezte ki 1990-ben a bicskei gyermekotthon élére, miután egy iskolából szülői panaszra eltávolították, pedofília miatt. Az üzenet egyértelmű: egy gyermekotthonban nem lesz majd szülői panasz. Demszky tartotta őt a helyén jó sokáig, miért?

Aztán 2011-ben, már a Fidesz-kormány alatt nyomozás indult ellene, ami a vallomások visszavonásával végződött, holott napnál világosabb volt, hogy pedofil. Miért?

Aztán 2016-ban, egy hónappal az előtt a bizonyos öngyilkosság előtt, Orbán Viktor előterjesztésére Áder János egy komoly állami kitüntetést, Magyar Bronz Érdemkeresztet adományozott neki. Miért?

Azt meg nyilván mindenki tudja, hogy a bűntársának, Kónya Endrének még úgy is kegyelmet kellett adni (nyilvánvalóan Orbán Viktor utasítására vagy legalábbis az ő jóváhagyásával), hogy abba belebukott Novák Katalin, Balog Zoltán és Varga Judit is. Miért?

Kik ezek az emberek, hogy mindkét politikai oldal (a létező legmagasabb szinten!) ennyire védte őket, eltussolva a mocsokságaikat?

febr. 28. 11:55
1 2 3 4 5
 31/44 Xxxxxxxl ***** válasza:
28 és 29 vagyok, remélem a válaszomból az kiderült hogy nem támogatom a büntetés enyhítését, épp ellenkezőleg (életfogytiglant érdemelne); illetve azt találgattam, mi lehet Kónya Endre vagy a mögötte állók célja ezzel: [link]
márc. 21. 00:40
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

Én drukkolok Jánosnak, aki az ismerősöm ráadásul, hogy átvészelje a börtönéveket és újra tudjon teljes életet élni, ha majd kiengedik.

(Ugyanis addigra "kifizette a számláját" nem lesz ildomos tovább csesztetni)

márc. 21. 20:32
 33/44 everlight ***** válasza:
32.Jó nagy troll vagy.
márc. 21. 20:36
 34/44 anonim ***** válasza:
33-mas! Az az igazság, hogy nem. (32 voltam)
márc. 21. 21:25
 35/44 everlight ***** válasza:
34.Akkor mesélj miért éljen újra teljes életet?
márc. 21. 21:31
 36/44 anonim ***** válasza:
51%

33 vagyok.

Azért, mert mire kiengedik, letöltötte büntetését.

Bejáratos voltam Jánoshoz, az irodájába a kétezres és kétezertízes években. Egy nagyon jólelkű fószer, aki mindent megtett a gyerekekért.

Tehát az Ő személye sokkal több, mint egy pedofil igazgató. Többszázs gyerek volt rá bízva, akik hiány és nélkülözések nélkül, igazi kis földi paradicsomban élhettek. A kastélypark egy igazi béke szigete volt, növényekkel, állatokkal, minden olyan körülménnyel, hogy a bentlakók életminősége igazán jó legyen. Jánost nagyon szerette is mindenki.

A pedo dologhoz nem tudok hozzászólni, nem tartottam gyertyát. Ha igaz is, akkor is a bentlakók töredékét érintette. Nem helyeslem, ahogy a törvény sem helyesli. Lecsukták. Oké. De ha leüli, akkor utána már békén kellene hagyni. A kicsinyes népharagos tömeghiszti és hordacsörtehangulat mélyebbre süllyeszti a kárvallottak pártolóit az effektíve pedofíliánál.

Nem fröcsögni és alacsony szintű lincs bosszúhangulatban lenni, hanem belátni, hibázott, megbűnhődött. Az élményt így sem veheti el tőle senki, megfizette az árát. De még mi kellene?

márc. 21. 21:40
 37/44 everlight ***** válasza:
66%

36.Szerinted megbocsátható hogy éveken keresztül gyerekeket erőszakolt? 12 áldozat vallott ellene. Nem dicsőség egy férfinak se bevallani hogy gyerekként erőszakolták,molesztálták.

Élete végéig jó nyugdíjat kap majd ,8 évet kapott ,egy bankrablásért ugyan ennyit adnak.

Bezzeg ha téged erőszakolt volna meg nem így vélekednél

márc. 21. 21:46
 38/44 Xxxxxxxl ***** válasza:
31 vagyok, szerintem 36 egy alternatív univerzumban él, avagy nem ugyanazt a filmet néztük az utóbbi másfél hónapban. Ebben az esetben elképzelhető, hogy az általa ismert V.Jánosra igaz amit leírt.
márc. 21. 22:13
 39/44 anonim ***** válasza:
33%

36 vagyok. Nem alternatív univerzum, hanem a valóság volt, mait leírtam.

Az, hogy a jóságos igazgatóbácsi a jóságosság mellett néhány srácot molesztálgat is, az nem zárja ki egymást. Nekem János sosem beszélt az efféle űzelmeiről, ami persze nem jelenti azt, hogy nem így volt. Én összességében csak annyit akartam leírni, hamár az volt a kérdés, hogy ki is Ő valójában, hogy egy gyerekmolesztáló igazgatót nem úgy kell elképzelni, hogy 0-24-ben egy véresszájú ragadozó vagy egy kéjenc vén kecske, aki pedofilul mászik ki az ágyból, pedofilul issza a kávéját, pedofilul szarik, pedofilul reggelizik, pedofilul zuhanyozik, pedofilul megy a folyosón, pedofilul vezet autót, pedofilul pucol cipőt, pedofilul kezeli a számítógépet, pedofilul fogja a töltőtollat és ír alá stb.

Az igazgatói munkássága, mind az intézményért, mind pedig a nevelt gyerekekért tett dolgai akkor is vitathatatlanok, hogyha emellett volt egy titkos űzelme, amit néhány bentlakóval folytatott. Amit én is elítélek, de a törvény is elítélte, meg is bűnhődik. Lassan lejár a bűnhődése.

márc. 22. 07:51
 40/44 everlight ***** válasza:
39.Te nem vagy tiztában a bűnhődés fogalmával.Eleve diliházba kellene záratni Vásárhelyit hogy soha többé ne jelentsen veszélyt gyerekekre.
márc. 22. 08:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!