Kicsoda Vásárhelyi János valójában?
Egy elítélt pedofilról beszélünk, aki ráadásul közszereplő, de a legtöbb újság mégse meri kiírni a nevét, szemérmesen csak V. Jánosnak nevezik. A Wikipédia-oldala a mai napig a kitüntetéseivel van tele, meg azzal, hogy kik és hogyan mentegették őt. Nézze meg, akinek erős gyomra van: [link]
Állítólag Demszky nevezte ki 1990-ben a bicskei gyermekotthon élére, miután egy iskolából szülői panaszra eltávolították, pedofília miatt. Az üzenet egyértelmű: egy gyermekotthonban nem lesz majd szülői panasz. Demszky tartotta őt a helyén jó sokáig, miért?
Aztán 2011-ben, már a Fidesz-kormány alatt nyomozás indult ellene, ami a vallomások visszavonásával végződött, holott napnál világosabb volt, hogy pedofil. Miért?
Aztán 2016-ban, egy hónappal az előtt a bizonyos öngyilkosság előtt, Orbán Viktor előterjesztésére Áder János egy komoly állami kitüntetést, Magyar Bronz Érdemkeresztet adományozott neki. Miért?
Azt meg nyilván mindenki tudja, hogy a bűntársának, Kónya Endrének még úgy is kegyelmet kellett adni (nyilvánvalóan Orbán Viktor utasítására vagy legalábbis az ő jóváhagyásával), hogy abba belebukott Novák Katalin, Balog Zoltán és Varga Judit is. Miért?
Kik ezek az emberek, hogy mindkét politikai oldal (a létező legmagasabb szinten!) ennyire védte őket, eltussolva a mocsokságaikat?
10 - "Semmi nem utal arra, hogy Orbán Viktornak bármi köze lett volna bármiféle kegyelemhez."
Persze... N.K. magától másította meg Varga ellen-javallatát:)))
Neked mindent be lehet adni, ugye?
Orbán egy nemzethy genyó!
"Orbán seggnyaló haszonélvezője!"
Hogy lehet haszonélvező, ha valaki hosszú évekig börtönben ül?
10-esnek szeretném küldeni az alábbi információt.
Novák Katalin egy hetet nyaralt a zabolai Mikes-kastélyban, a Kónya család barátainak kastélyában, Kónya Endre falujában. A Mikes-Kastély címén működő alapítvány, Lévai Anikó erdélyi barátainak alapítványa közel egymilliárd forint közpénzt kapott ingatlan- és eszközfejlesztés támogatására a Bethlen Gábor Alaptól.
források:
25. vok
arra gondoltam, hogy jogerős ítélet után lehet kegyelmet kérni? Nem vagyok a jogban járatos, miért ne kérhetne? Kónya Endrét is elítélték, aztán az asszony kegyeltem kért. Ő nyilatkozta telefonon - fotó nem volt róla, hacsak nem vki a nevében kamuzott -, hogy ha tudta volna, hogy ez lesz, inkább nem kéri a kegyelmet. Elég fura, hogy a nagy háziőrizetben nem bírta ki az ura vagy ő az urát még pár hónapig, amíg lejár a háziőrizet...
Várj, kifelejtetted, hogy 2002-ben a bicskei önkormányzati választáson a Fidesz által támogatott Összefogás Bicskéért Egyesület LISTAVEZETŐJE volt Vásárhelyi. Konkrétan Orbán Viktor az egyesület színpadán KAMPÁNYOLT neki.
Meg azt, hogy az Orbán család céges ügyvédje védte Vásárhelyi Jánost. [link]
Utolsó vagyok, szerintem ezek is fontos aspektusok a pedofil szörny "portfóliójában".
Na meg az is érdekes, hogy vajon Kónya Endrének miért érdeke az egyik áldozat vallomásának megváltoztatása MÉG MOST IS, amikor szabadlábra helyezték. Enyhíteni V.J. büntetését? Vagy ha egy áldozat visszavonja a vallomását akkor Rogánék már bemondhatják hogy nem is volt olyan súlyos ez a kegyelemügy? (Az előbbit valószínűbbnek tartom, de mindenképpen undorító az egész.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!