Miért akadnak ki sokan Márky-Zaj Péter kijelentésein?
Figyelt kérdés
Ha valaki végighallgatja a beszédeit, bár elég sarkosan fogalmaz, jogosan fogalmaz meg kritikát keresztény emberként a Fideszről. Ugyebár a legtöbb mondatát a populista sajtó kiforgatja, az átlag egyszerű ember meg mit értelmez ebből: mennie kell háborúzni, ha fideszes akkor lógni fog. MZP itt is arra reflektált, hogy ez a fideszes politikusokat érinti, hiszen lopnak, magyarul bűnhődniük kell. A családos dolgaival nem értek egyet, nekem nem kell gyerek, magamra költöm a pénzt. De amúgy egyet értek vele.febr. 26. 10:55
1/19 anonim válasza:
A Pfidesz már rég azzal szórakozik, hogy minden mondatát kiforgassa - de ebből ő is tanulhatna, mert ez a "sarkos" fogalmazásmód nagyonis alkalmas rá, hogy a pfideszes propaganda felhasználja, kontextusából kiragadva!
2/19 anonim válasza:
Azért, mert a pedosaversrácok abból csinálnak botrányt, hogy ellenzéki politikusok beszédeit vágják szét és nekik tetsző mód rakják össze utána.
3/19 anonim válasza:
Mutasd már meg nekem hol van megvágva, amikor a munkanélküli segélyről beszél? 🤡
4/19 A kérdező kommentje:
2) igen az nevetseges amit ezek a pa*kányok csinálnak. Kimennek egy tuntetesre egy nappal korabban, egy oras beszedbol bevagnak 10 masodpercet. Es milliardot kapnak ezek a csuszomaszok a mi penzunkbol.
febr. 26. 11:13
5/19 anonim válasza:
Jó, akkor ismét:
Be tudod linkelni, hogy hol van megvágva a videó?
6/19 A kérdező kommentje:
Keressel a Magafononnal. Majd utana hasonlitsd ossze a partizannal. Remelem arra kepes vagy, hogy a googlet hasznald.
febr. 26. 11:28
8/19 anonim válasza:
Te állítod, hogy meg van vágva, innentől kezdve bizonyítsd 🤡
9/19 anonim válasza:
Nem, nem csak a kérdező, én is azt állitom.
10/19 anonim válasza:
"Te állítod, hogy meg van vágva, innentől kezdve bizonyítsd"
Igazából nem, ezt konkrétan sehol nem állította. Te adtad a szájába, hogy legyen mit támadni.
Az állítás az volt, hogy kiragadnak részeket.
Pl. azt írom, hogy "nem szeretem a sajtot", és erre a fidesz azzal kampányol, hogy azt mondtam, hogy "szeretem a sajtot", mivel levágja az elejét. Így kampányolt 2022-ben is MZP ellen, amikor arról beszélt, hogy az ellenzék háborúzna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!