Joggal nevezi magát kereszténynek a magyar kormány, amikor minden cselekedete ez ellen szól?
Iványi egyházát évek óta bosszúszomjasan vegzálja 0rbán, törvénytelenül visszatartja a nekik járó támogatásokat, és a Navot ráküldve próbálja ellehetetleníteni őket, miközben ők az állam munkáját végezve segítik a hajléktalanokat.
A médiában és óriásposztereken évi sok tízmilliárdokért hazudozik a kormány, a lopás és a korrupció folyamatos, növekedés egyedül a 0rbán család és a haverjaik bankszámláin van, stb.
Ezek szerintem a kereszténységgel ellentétes dolgok.
Joggal? Jogilag ez értelmezhetetlen kérdés.
Erkölcsileg? Ezt a keresztényeknek kellene megmondani, én ateistaként annyit látok és hallok, hogy jelentős mértékben csökkent a templomok látogatottsága és a népszámlálási adatok alapján is kevesebben vallották magukat vallásosnak, mint korábban -bár ez a népességfogyásnak is köszönhető-.
Vallásnak vallás, csak ők az ő általuk vélt politikát nevezik kereszténynek, aminek vajnyi köze van a keresztény egyházhoz.
Törvénytelenül? A bíróságon is vesztett Iványi szektája. Már az AB-nál is járt az ügy, ott is bukott.
A kereszténység nem azt jelenti, hogy nem tartjuk be a törvényeket, pláne az adótörvényeket. Itt hatalmas összegű adócsalásról van szó.
#4 van egy tanítás, ami sztem elég egzakt és a mai keresztények valahogy mindig elfelejtik: “Szeresd fele barátodat, mint temagadat.” Talán a Jézus gyerek mondta, de ebben nem vagyok biztos, lévén csak futólag voltam vallásos gyerekként.
Ez egy elég egyértelmű dolog, mégis a legtöbben mindenkit lemészárolnának brutális módon, akik nem értenek velük egyet. Elég, ha csak elolvasol pár kommentet mondjuk egy politikai hír alatt. Marika néni kijön vasárnap a templomból és kommentel egy olyan, h attól még a Szentlélek is megremeg, Lucifer meg elpirul. Ez ma a kereszténység.
Szépen kiöltözve, beülnek a luxusverdába, elmennek a templomba, és hálát adnak a jóistennek, hogy milyen gazdagok...
Kijönnek a templomból, és belerúgnak a csóró senkikbe
Ennek melyik része keresztényi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!