Hogyan tudnám elérni, hogy az otthoni fideszes hazugságpolitika ne befolyásolja az életem?
Hál Istennek elköltöztem már Orbanisztanból, dr a sok hazug megafonos, pesti sracos megmondó embernek a cikke folyton megjelenik. Jó, tény, néha én is elolvasom a hazugsagaikat, amitől rendesen felmegy a vérnyomásom. Múltkor valamilyen Paláveres műsorba pillantottam be a Hír TV-n, ami ugye a propagandagépezet egyikegnagyobb szócsöve, és hát sajnos tényleg nem a legértelmesebbek telefonálnak be. Utálkoznak, van aki ilyet mondott, hogy a prideot be kellene tiltani, vagy legalábbis közéjük kellene lőni. A műsorvezető csak hallgatott.
Nem akarom, hogy a sok buta embernek a nem létező véleménye befolyásoljon engem, de sajna úgy érzem hatással van rám. Mit tegyek?
Most épp meghallgattam az m1-en a rövid híreket, amelyben bemondták, hogy Menczer Tamás szerint a Fidesz a béke pártján áll, a baloldal pedig a háború oldalán. Aztán a másik hír arról szólt, hogy Szentkirályi Alexandra szerint Magyarország segít, ha baj van.
Az a helyzet, hogy amíg a mostani ellenzék olyan, amilyen (immár több mint egy évtizede), addig ezt a propagandát kell hallgatni (és finanszírozni közpénzből).
„Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”
mondta Havasi Bertalan sajtófőnök.
Én kb. ezzel plakátolnám tele az országot az ellenzék helyében, mert ez kimagyarázhatatlan.
Azért ha a csóróbb környékeken ahol munkájuk sincs az embereknek ilyen plakátokkal találkoznának, abból nagy szaladgálás keletkezne.
Emlékezz a "ti dolgoztok, ők lopnak ezért nincs pénz" jobbikos plakátokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!