A Fidesz indiai migránsokat költöztetett a Bayer Zsolt-hoz köthető Trianon Múzeumba a Nagy Magyarország Parkba? Ezeknek már semmi se szent?
Eddig is tudtuk, hogy nagyon migránspárti a Fidesz és hogy valójában sokkal több migránst hoz mint Brüsszel szeretne. Tehát aki a migránsok ellen van, az a lehető legrosszabb pártra szavaz ha Fideszes.
De ez a legutóbbi botrány már minden határon túl megy. Már a Nagy-Magyarország elmékéül szolgáló Trianon Múzeum se szent? Ott is indiai migránsokat szállásol el a Fidesz?
Egy magyar embernek ezek után nem szárad le a keze ha a Fideszre szavaz? Különös tekintettel az erdélyi meg egyéb határon túli Fideszes magyar állampolgárokra, de mindenkire aki magyarnak érzi magát.
Ráadásul egy ilyen diktátornak az a legkönnyebb vég, ha 2 másodperc alatt a Dunába lövik! Én a Ceaușescu házaspár kivégzését is óriási hibának tartottam, mert ők négy évtizednyi szenvedést okoztak húsz millió embernek - és öt perc alatt távozhattak ebből a világból, fel se fogták, már szét voltak lőve!
NEM! Ezek a népnyomorító diktátorok igenis megérdemlik azt a szégyent, hogy egy korrekt perben ítéljék el őket ország-világ előtt, aztán pedig életük végéig egy börtönben rohadjanak!
A Dunába lőni őket bármennyire teatrális és látványos, valójában kegyes és gyors halál, és még mártírrá is avatod őket!
Az ilyen gonosztevőket igenis demokratikus módon és korrekt perben kell a nép ítélete elé állítani!
Sose hittem volna a PedoFideszről ezt!
Olyan becsületes pedofil pártnak tűnt pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!