Érthető, hogy miért mindig Orbán és Fidesz? A bruttó átlagkereset 655 600 Ft, a kedvezményekkel számolt nettó 451 300 Ft. A bruttó 16,4, a nettó átlagkereset 16,3, a reálkereset pedig 10,3 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest!
Figyelt kérdés
febr. 22. 13:52
11/25 anonim válasza:
Szerintem jóval több nyugdíjas NEM jár kocsival, mint ahány igen, de te tudod.
12/25 anonim válasza:
Én is mindig 100-as benzint tankolok. Én mondjuk euróban kapom a pénzem, úgyhogy nem vagyok releváns, de a feleségem nettója Covid előtt 2019-ben 414 ezer forint volt, most háromszori emelés után 678K. És ez akkor is így van, ha földhöz verem magam a politikusaink hülyeségétől és sipítok mint egy sárgarépa
13/25 anonim válasza:
Azt állítod, hogy az a jólét amikor az ember nyugdíjas korára tud venni egy autót és tankolni tudja és ez el is mond rólad és a szeretett pártodról mindent. Az, hogy közben romokban hever az egészségügy, a közoktatás, a gyermekvédelem, hogy az EU legszegényebb és legkorruptabb országa vagyunk, hogy az utak a rendkívül magas adók ellenére is botrányosan rosszak, hogy a forintban mért államadósság a triplája annak mint amiért Gyurcsányra rárúgtátok az ajtót, az nem számít. Az számít, hogy négyötven nettó az átlagkereset. Az, hogy a medián épp eléri a háromszázat és kétszáz egy albérlet, az meg kit érdekel. Aztán meg csodálkozol ha azt mondják rád, hogy birka vagy.
14/25 anonim válasza:
De, basszus, sokan még azt sem értik meg, hogy az "átlagkereset" nem azt jelenti, hogy az emberek többsége ennyit keres. Pedig az átlagszámítás általános iskolai tananyag.
15/25 anonim válasza:
Kitörölheted a popódat az átlaggal. Ha 10 ember keres összesen 10 milliót, akkor az átlag szerint mindenki 1 millát keres, ami egy nagyon szép szám. Hiába az a valóság, hogy ebből a 10-ből 1 ember keres 8 milliót, a másik 9 pedig 222.222 Ft-ot. Ezért se ártana a mediánbért nézni, mert az megmutatja, hogy 222 ezret keresett a többség. Ja hát igen, ehhez gondolkodni is kéne, nem csak birkulni.
18/25 anonim válasza:
14) akkor viszont semmi értelme közzétenni mivel a dolgozók jelentős része minimálbér körül keres,+100-200 euró..
19/25 anonim válasza:
Ez már rengeteg pénz, csak győzzétek elkölteni :D még a végén jólléti ország leszünk, EU elsők mindenbe, Hajrá fidesz (ironia off)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!