Milyen eredményei voltak / lesznek ennek a Hősök tere-i tüntetésnek? Mi értelme volt az egésznek?
Amit én látok, az az, hogy ez ugyanolyan tüntetés volt, mint a legtöbb másik, ami az elmúlt 14 évben volt, csak talán most egy kicsit többen voltak: kiment a tömeg, meghallgattak pár beszédet, 1-2 zene is szólt, a tömeg ordibálta, hogy "mocskos Fidesz" meg hasonlók, aztán szépen hazament mindenki.
A média és a közösségi média most ezzel van tele, mutogatják, hogy milyen nagyon sokan voltak kint...
De mi értelme volt, hogy ennyire sokan voltak kint??
Sok ember hallgatott beszédeket meg skandálva becsmérelték a Fideszt, de ennek ugye semmi hatása nincs: a kormány nem hoz érdemi változtatásokat a hatására pár látszatintézkedésen kívül, érdemi mennyiségű szavazót sem veszít miatta, nem kezd el omladozni a rendszer, se semmi hasonló. Akkor mégis mi értelme volt az egésznek?
Most nagyot megy ez a tüntetés a közösségi médiában, hogy mekkora nagy gigatüntetés volt, tiszta eufóriában van az ellenzék a tüntetés méretétől.
De nem fognak nagyon fájdalmasan nagyot "koppanni" az ellenzékiek, amikor rájönnek, hogy ez a tüntetés a hatalmas méretén kívül semmilyen más eredményt nem tud felmutatni??
Vagy mégis voltak / lesznek érdemi eredményei, csak elsiklott valami felett a figyelmem??
Persze tanulságai azok vannak ennek a tüntetésnek: pl. ha sok embert akarunk mozgósítani, akkor azt ellenzéki pártlogók nélkül kell tenni. Ez meg azt mutatja, hogy az ellenzék teljesen inkompetens, és eléggé megrendült a választói bizalom irányukban. Amiben persze semmi újdonság nincsen, ezt eddig is tudhatta, aki akarta- más kérdés, hogy sok ellenzéki nem akarta / akarja ezt még mindig belátni.
30, ebben az országban, semmiről sem szabad beszélni, mert az csak politikus lehet, aki kinyitja a száját.
Közben, meg pedofilok mászkálnak kint és engednek szabadon elitélt bűnözőket, a gyerekek lehetetlen körülmények közt élnek országszerte, már az a kevés, aki születik. De, aki változtatni próbál ezen a rohadt országon, az ellenzéki politkus.
Egyétek meg, amit főztetek és halljatok ki, 20 éven belül Jó úton jártok hozzá.
"Előre közölték, hogy Azariah nem lesz ott személyesen, hanem csak be fog jelentkezni."
Van erről forrás, hogy előre közölték, hogy Azahriah nem lesz ott személyesen?
#32 tényleg szóltak róla mindenféle felületen. Én fideszes vagyok, eleve nem tetszett az egész tiltakozósdi, de még én is hallottam pár nappal előbb hogy Azariah nem lesz ott személyesen.
Bár az lehet, hogy a kormánypárti médiában ez többször hangzott el mint a másik oldalon, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!