Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lengyelek még mindig a...

A lengyelek még mindig a legnagyobb barátaink?

Figyelt kérdés
febr. 22. 01:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
9, nem ez sem igaz, Tusk nem utálja a magyarokat, ezt el is mondta. Tusk az orbáni politikát nem szereti. Én magyar vagyok, de én nem vagyok egyenlő az orbáni politikával.
febr. 22. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
a libsiknek itt is sikerült szokásukhoz híven megkeverni a sz.rt, ha lesz is világégés, ezek miatt a nyomorékok miatt lesz.
febr. 22. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:
34%

Pont nem a demokratikus országok miatt van háború általában.

Kik a legnagyobb szarkupacok? Putyin, 0rbán, Erdogan, Lukasenka, Hitler, Sztálin, stb. Mind autoriter vezetők.

Lehet ezen gondolkozni fidesz-hülyék.

ps: gondolkozni - azt jelenti hogy nem a betanult propagandát visszamakogni, hanem körbejárni objektíven egy témát, új nézőpontokat beemelni, stb.

febr. 22. 08:49
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
10# a magyarok annyira utálják Orbán Viktort,ahogy immár ötödik miniszterelnöki hivatalát tölti, ráadásul abból a negyediket zsinórban 2/3 addal...🤔🤔🤣
febr. 22. 09:01
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Most mit mondjak, kicsit mazochista nép vagyunk, úgy vagyunk vele, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
febr. 22. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!