A lengyelek még mindig a legnagyobb barátaink?
Figyelt kérdés
febr. 22. 01:58
11/15 anonim válasza:
9, nem ez sem igaz, Tusk nem utálja a magyarokat, ezt el is mondta. Tusk az orbáni politikát nem szereti. Én magyar vagyok, de én nem vagyok egyenlő az orbáni politikával.
12/15 anonim válasza:
a libsiknek itt is sikerült szokásukhoz híven megkeverni a sz.rt, ha lesz is világégés, ezek miatt a nyomorékok miatt lesz.
13/15 anonim válasza:
Pont nem a demokratikus országok miatt van háború általában.
Kik a legnagyobb szarkupacok? Putyin, 0rbán, Erdogan, Lukasenka, Hitler, Sztálin, stb. Mind autoriter vezetők.
Lehet ezen gondolkozni fidesz-hülyék.
ps: gondolkozni - azt jelenti hogy nem a betanult propagandát visszamakogni, hanem körbejárni objektíven egy témát, új nézőpontokat beemelni, stb.
14/15 anonim válasza:
10# a magyarok annyira utálják Orbán Viktort,ahogy immár ötödik miniszterelnöki hivatalát tölti, ráadásul abból a negyediket zsinórban 2/3 addal...🤔🤔🤣
15/15 anonim válasza:
Most mit mondjak, kicsit mazochista nép vagyunk, úgy vagyunk vele, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!