A magyar liberálisok miért tesznek úgy mintha külföldön (nyugaton) minden a legnagyobb rendben lenne?
Olyan mintha a progresszív liberális országok iránt fanatikusan rajonganának.
Általában, ha kritizálni merem az ottani helyzetet, akkor egyből Orbánozni kezdenek.
"Általában, ha kritizálni merem az ottani helyzetet, akkor egyből Orbánozni kezdenek."
Megfordítanám a kérdést. Nem azért, mert ki akarom kerülni a választ, hanem mert azt gondolom, így tudok a legjobban válaszolni.
Ha én kritizálom Orbánt, a fideszesek miért váltanam Gyurcsányra, Brüsszelre? Ha ezt meg tudod válaszolni, akkor a másikat is megválaszoltad.
Nem teszek úgy. Mivel én járok nyugatra rendszeresen, tudom, hogy mi történik kint. Én ennek tudatában állitom azt, hogy még ma is 1000x inkább élek itt, mint Magyarországon. Az, hogy a gazdák lezárják az autópályákat, vagy a reptereken sztrájkolnak az emberek, még mindig kevesebb gondot jelent, egy átlagembernek, mint az, ami otthon van.
Tisztában vagyok vele, hogy ez az otthon/nyugat ellentét az elvándorlás indokolta státuszverseny, de úgy gondolom, hogy, ha élhetőbb országot teremtene a mindenkori magyar politika, akkor nem a nyugati országokra kellene tök falsúl és eredménytelenül mutogatni, hanem csak hátradölni és élvezni azt, hogy a magyar nyugodtan élhet otthon.
Fogadjunk, hogy ez ugyanaz az álellenzéki kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
A Fidesznek ugyanez a taktikája. Ha megemlítjük nekik, hogy sosem kritikusak a hatalommal szemben, akkor rögtön műfelháborodva visszakérdeznek, hogy "mééé, mást nem szabad kritizálni, nincs szólásszabaccság?!"
Újabb vélemény ami csak a Fidernyákok fejében létezik és a valóágban nem.
Eleve hazugság amit a kérdező állít, tekintve hogy senki nem állít ilyet. Az viszont tény, hogy sokkal inkább rendben vannak a dolgok nyugaton, mint nálunk. Tekintve, hogy nálunk szinte semmi nincsen rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!