Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar liberálisok miért...

A magyar liberálisok miért tesznek úgy mintha külföldön (nyugaton) minden a legnagyobb rendben lenne?

Figyelt kérdés

Olyan mintha a progresszív liberális országok iránt fanatikusan rajonganának.

Általában, ha kritizálni merem az ottani helyzetet, akkor egyből Orbánozni kezdenek.

febr. 3. 03:19
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Be lett harangozva azt hiszem Viktorta csapata által, hogy a németeknél milyen rossz az élet, fáznak, stb., de ma is élnek azóta. Akkor miért is lenne rossz a "hanyatló Nyugat" világa?
febr. 3. 06:31
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

"Általában, ha kritizálni merem az ottani helyzetet, akkor egyből Orbánozni kezdenek."

Megfordítanám a kérdést. Nem azért, mert ki akarom kerülni a választ, hanem mert azt gondolom, így tudok a legjobban válaszolni.

Ha én kritizálom Orbánt, a fideszesek miért váltanam Gyurcsányra, Brüsszelre? Ha ezt meg tudod válaszolni, akkor a másikat is megválaszoltad.

febr. 3. 06:36
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem teszek úgy. Mivel én járok nyugatra rendszeresen, tudom, hogy mi történik kint. Én ennek tudatában állitom azt, hogy még ma is 1000x inkább élek itt, mint Magyarországon. Az, hogy a gazdák lezárják az autópályákat, vagy a reptereken sztrájkolnak az emberek, még mindig kevesebb gondot jelent, egy átlagembernek, mint az, ami otthon van.

Tisztában vagyok vele, hogy ez az otthon/nyugat ellentét az elvándorlás indokolta státuszverseny, de úgy gondolom, hogy, ha élhetőbb országot teremtene a mindenkori magyar politika, akkor nem a nyugati országokra kellene tök falsúl és eredménytelenül mutogatni, hanem csak hátradölni és élvezni azt, hogy a magyar nyugodtan élhet otthon.

febr. 3. 06:57
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem tesznek úgy. Gyakorlatileg senki nem mond olyat, hogy nyugaton minden szép és jó és nincsenek problémák.
febr. 3. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Én még nem hallottam senkitől, hogy nyugaton nincsenek problémák. Viszont a problémák milyensége, mennyisége nagyon más és ez a mérlegelés javukra pozitív.
febr. 3. 08:44
 6/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
33%

Fogadjunk, hogy ez ugyanaz az álellenzéki kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

A Fidesznek ugyanez a taktikája. Ha megemlítjük nekik, hogy sosem kritikusak a hatalommal szemben, akkor rögtön műfelháborodva visszakérdeznek, hogy "mééé, mást nem szabad kritizálni, nincs szólásszabaccság?!"

febr. 3. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Újabb vélemény ami csak a Fidernyákok fejében létezik és a valóágban nem.

Eleve hazugság amit a kérdező állít, tekintve hogy senki nem állít ilyet. Az viszont tény, hogy sokkal inkább rendben vannak a dolgok nyugaton, mint nálunk. Tekintve, hogy nálunk szinte semmi nincsen rendben.

febr. 3. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
Ne úgy volt, hogy nyugaton mindenki megfagyott tavaly télen?
febr. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!