A baloldal tisztában van vele, hogy ha a következő választást is elveszíti, akkor lesz még egy 2026-2030 közötti Orbán-kormány is, ami azt jelenti, hogy 20 éve nem tudnak nyerni?
Lehet mondani mindent a Fideszre, de egy 20 éves vereségi ciklus szerintem inkább a baloldalról mond el valamit.
A Fidesz ugyanis nem azért marad majd, mert jó, hanem azért, mert az emberek valamiért nem akarnak balos kormányt.
"A baloldal tisztában van vele, hogy ha a következő választást is elveszíti, akkor lesz még egy 2026-2030 közötti Orbán-kormány is"
A fideszesek tisztában vannak vele,hogy senki nem fogja majd kitermelni a nyugdíjukat?Nyugodtan szidjátok a libsiket,hadd menjenek másik országba,ne akarjanak itt gyereket vállalni,mindent megtesztek,hogy elüldöztek őket,aztán sírjatok,hogy vissza kell majd menni dolgozni...aki érti az érti,aki nem az meg sokat elárul magáról...
Magyarországon magyarok voltak, aztán jött valami szarcsimbók, elnevezte magát fidesznek, és most ellopja a magyarok országát. Remek.
Ennek kell örülni.
🤣🤣🤣
Visszakérdezek:
A jobboldaliak tisztában vannak vele, hogy ORBÁN fog regnálni 20 éve?
Javaslom hogy végezz ebben a kérdésben némi valószínűség-számítást, demokráciát alapul véve.
Sok sikert!
Nem vagyok fideszes, bár értem a logikát, és sajnos ugyanez igaz a másik oldalon is.
Ha a Fideszt kritizálom, akkor ellenzéki vagyok. Ha az ellenzéket, akkor fideszes.
A valóság az, hogy egyetlen párt szavazója sem vagyok, kívülről nézem a politikát. Bizony nem minden olyan fekete-fehér, ahogyan a pártok szimpatizánsai hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!