A baloldal tisztában van vele, hogy ha a következő választást is elveszíti, akkor lesz még egy 2026-2030 közötti Orbán-kormány is, ami azt jelenti, hogy 20 éve nem tudnak nyerni?
Lehet mondani mindent a Fideszre, de egy 20 éves vereségi ciklus szerintem inkább a baloldalról mond el valamit.
A Fidesz ugyanis nem azért marad majd, mert jó, hanem azért, mert az emberek valamiért nem akarnak balos kormányt.
Ez a baloldal tisztában van azzal, hogy ő a baloldal?
Én nem tudom, hogy kikről van szó :(
"Ez a baloldal tisztában van azzal, hogy ő a baloldal?"
A fideszesek a "baloldal" alatt a nem fideszes magyar embereket értik.
"Lehet mondani mindent a Fideszre, de egy 20 éves vereségi ciklus szerintem inkább a baloldalról mond el valamit."
Mikor 2022-ben migránsokkal és adókkal és háborúval riogatott a fidesz, pedig ők engedtek szabadon embercsempészeket, ők emeltek adókat, csökkentették a rezsitámogatásokat és kerültek konfliktusba az EU-val és NATO-val a háború kapcsán (is), de mindezek ellenére az emberek továbbra is elhitték, hogy nem a fidesszel van a baj, hanem mindenki mással a világon...szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fideszes szavazókról is épp eleget elmond, hogy mennyire nincs önérzetük, vagy igényességük. Mert az egy dolog, hogy az ellenzéket nem támogatja valaki, az pedig egy másik, hogy aktívan tartja a hátát a másik sz*rnak.
Én mindig ráírom Soros Gyuri bácsi nevét a szavazólapra, és mellé teszem az X-et. 🙄
(a fidesz-hülyék miatt inkább ideírom, hogy nem, ez csak poén volt)
Tisztára mint Oroszországban. Ott is olyan tehetségtelen az ellenzék hogy sorra potyognak ki az ablakokon és mérgeződnek meg amint Orbán elvtárs jó barátját kritizálni merik.
Amilyen a diktatúra annyira erős az ellenzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!