Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy Magyarország ma diktatúra és nem demokrácia?

Figyelt kérdés

febr. 21. 08:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

Hány éve van rendkívüli helyzet, és rendeleti kormányzás?

Majd mindjárt jön a hívő ember, és az fogja írni, hogy nincs rendeleti kormányzás. De!

febr. 21. 08:33
 2/25 bbenjoe ***** válasza:
22%

Mert nem ők vannak hatalmon.

Mentségükre legyen mondva, hogy mi akkor kiáltottunk diktatúrát, amikor gyurcsány volt a miniszterelnök.

Az élet szép.

febr. 21. 08:35
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

A mostani pedofil ügy után, ezt nem lehet innentől védeni.

Ez nem demokrácia, nem jogállam, nincs alkotmányunk és nincs államfőnnk.

Egy rohadó diktatúra van helyette.

febr. 21. 08:37
 4/25 hájaaa ***** válasza:
70%
Ahol 8 évnél tovább van valaki hatalmon, az diktatúra! (igen merkel asszonynak sem szabadott volna)
febr. 21. 08:43
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
2, én sosem voltam hatalmon, de volt idő, amikor nem gondoltam azt, hogy Magyarországon diktatúra lenne, ma másként gondolom. Ma diktatúra van az országban.
febr. 21. 08:44
 6/25 anonim ***** válasza:
67%
Magyarország jelen állás szerint leginkább egyik sem. Közelebb van a demokráciához, mint a diktatúrához, de egy demokratikus országban nem a költségvetést használják pártpénzként pölö.
febr. 21. 08:45
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
6, egy közel demokratikus országban a mostani pedofil ügy után lemond a kormány, de legalább a kormányfő, minálunk, ennek a lehetősége fel sem merül, inkább nők szoknyája mögé bújik. Nem demokrácia az, amiben élünk, hanem diktatúra, max az eszközök egyelőre nem annyira kemények, mint, mondjuk a ruszkiknál, de semennyire sem szabad az ország.
febr. 21. 08:48
 8/25 anonim ***** válasza:
87%

Egy demokráciában nem így működik a média, mivel jelenleg a média jelenlegi működésével érnek el választási csalást.

Szerinted az demokratikus, ha elindulok a választáson és a közmédiában mindent összehazudnak rólam, hogy gyerekeket eszek, megöltem a szomszédom stb és ezért veszítek? Mert oké, hogy 2 év múlva kimondja a bíróság, hogy mind hazugság, de akkor már vége a választásnak és vesztettem.

Mivel nincs demokratikus választás az országban, így nem beszélhetünk demokráciáról sem.

Ez tény.

Amit a pedofidesz nyom, az egy puha diktatúra.

febr. 21. 08:50
 9/25 anonim ***** válasza:
27%
Aki ezt állítja, soha nem élt még diktatúrában.
febr. 21. 08:57
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

"Aki ezt állítja, soha nem élt még diktatúrában."

Aki ezt állítja, az nem tudja, hogy mi a különbség a puha és kemény diktatúra között.

febr. 21. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!