Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldal lemásolja a külföld...

A baloldal lemásolja a külföldi receptet és influenszerekkel próbálja mosni a magyarok agyát?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 16:28
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
95%
#48-49, ne provokáljátok kérdésekkel!
2024. febr. 20. 19:38
 52/55 A kérdező kommentje:
Értem már,a trollok szerint egy celebet sem tol maga elé a szélbal,csak a csúnya fidesz a rossz.Oké.Elnézést,hogy a szélbal háza előtt próbáltam sepregetni.Értem.Itt csak a fideszt szabad kapargatni.Miben vagytok akkor különbek a sokat szidott Megafonotoktól?A válaszokból is látszik,hogy csak trollkodtok.Direkt írtam,hogy trollok ne írjanak,de csak azért is csinálják.Ez már beteges!
2024. febr. 20. 19:50
 53/55 A kérdező kommentje:
50,a blm is konteó volt,mi?Fuhh,te hol élsz,tesa?Nektek minden konteó,ami nincs a telexen felnagyítva vagy átírva.
2024. febr. 20. 19:56
 54/55 bogarakos456 válasza:
0%
Én mindkét oldalt ugyanolyan ártalmasnak tartom. Én most le leszek pontozva, de a humortalan Pottyondit a partizánt és a VV Zsolti ugyanolyan semmirekellő erkölcstelen manipulátornak tartom mint a Fidesznek a csatlósait. Baloldali érzelmű vagyok amúgy a szélsőséges nacionalizmusnak minden részét utálom, mert kissebségi magyarként ezért nagyon sokszor volt hátrányom a magyarságom miatt. Sajnos egy bizonyos hírnév után már sérthetetlen vagy. És mondom úgy, hogy a Fidesz hülyeségiért nem szavaznék rájuk, orosz-ukrán háhorúban oroszpárti vagyok, letojom a izraelieket meg a palesztinokat és Újpest szurkoló vagyok :D
2024. febr. 21. 04:26
 55/55 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez marhaság. Pl. Pottyondi Edina ugyanolyan kritikus az ellenzék felé is.
2024. márc. 21. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!