A pedofíliát és az LMBTQ-t hogy tudta a Fidesz ennyire összemosni ennyi ember fejében?
Goebbelsre hivatkozó, valószínűleg nem sokat olvasó (mivel "Göbbelsz"-nek írta, többször is), tanulatlan 5-ös kommentelőnknek abban igaza van, hogy a dolgok tényleg így működnek, ám egyáltalán nem csak kormányoldalról. Az emberiség felének IQ-ja még az átlagot sem éri el, pedig még az átlag sem túl izmos.
Így aztán rendkivül könnyű az embereket irányitani. Az internet korában még annál is könnyebb.
Hiszen hogy is müködik az?:
Elovasol egy bejegyzést, mert érdekel. Feldob újabbakat, azok közül is elolvasod, ami érdekel. Újabb és újabb tartalmak jönnek, egyre szelektáltabban, míg végül már szinte csak a preferenciáidnak, meggyőződéseidnek, világnézetednek megfelelő cikkeket látsz. Kaocsokatba kerülsz olyanokkal, akik hasonlóan vélekednek, innentől egymást erősítitek vélekedéseitekben.
A netet működtető algoritmusokat nem tudod kijátszani, és nem is akarod. Jó ez neked így, kényelmesen elvagy a kis véleményburkodban.
Akik meg értenek hozzá, ügyesen manipulálják, hogy mi ér el hozzád, és föleg,hogymi NEM.
Egy valódi újságot, könyvet nehezebb így manipulálni, hiszen fizikailag is létezik, akár több millió példányban, már kiadni sem olyan egyszerű, mint felküldeni valamit a netre, hát még eltüntetni! Ennél fogva sokkal jobban ellenőrzött, hogy mi jelenik meg benne.
A mai fiatalok kizárólag, de még a középkorúak is elsősorban a netről tájékozódnak. Soha nem volt olyan könnyű az emberek befolyásolása, mint manapság.
Még a magukat az átlagnál értelmesebbnek tartók sem mentesek ez alól. Sőt, ők még veszélyesebbek, mert a buta ember legalább tudja, hogy semmit sem tud, de az átlagosan okos nem tudja, hogy mit NEM tud. Az már a következő szint, ahol már csak igen kevesen vannak.
A kérdező konkrét kérdésére pedig egyértelmű a válasz:
Azert van összemosva, mert a pedofília is egy nemi irányultság!
Nem tudom, hányféle nemi identitást tart számon az LMBTQ mozgalom, de, mivel az ábécé betűi nem elegek a jelölésükhöz, megállapodhatunk benne, azt hiszem, hogy nem tudunk olyan furcsa nemi vonzalmat említeni, mely ne lenne része. Akkor meg miért pont a pedofilia lenne kivétel? Ha "természetes" vonzalmat érezni egy csomó fura dolog iránt, miért pont a gyerekek iránt ne lenne "természetes"? Mármint az LMBTQ propagandisták szempontjából nézve!
Mert szerintem semmi természetes nincs benne, de én következetes vagyok, mert szerintem a többi megszámlálhatatlan nemi identitás sem természetes. Csak a megszámlálható egyetlen egy: a hagyományos heteroszexuális kapcsolat.
A többivel együttélni tudok, bár egyetérteni nem. Kivéve azokkal, melyek kárt okoznak a vonzalom tárgyában, ahogy a pedofília. Ez, és csakis ez különbözteti meg a pedofiliát a többi LMBTQ identitástól. Nem az alanya, hanem a tárgya. Mert a pedofil ember nem tehet a vonzalmáról, de sajnos, akire irányul ez a vonzalom, annak ez ártalmára van, abban visszavonhatatlan kárt tesz, ezért megengedhetetlen, üldözendő.
Logikus, hogy valahol határt kell szabni. MINDEN fajta nemi identitást mégsem lehet elfogadni.
De azon se csodálkozzatok, ha a határt sokunk sokkal szigorúbban húzza meg, mint ti, kedves LMBTQ-szimpatizánsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!