Jól látom, Magyarország kifog lépni EU-ból, mert vannak erre utaló jelek?
Elmúlt pár évben kezdődőt el ez jelenség, akkoriban nem tartottam jelentősnek. DE most már tisztán látszik, hogy Magyarország kifog lépni EU-ból. Erre utalok jelek: ~Élelmiszer boltok. Egyre kevesebb nyugat külföldi termék, közben egyre több magyar és más kelet-európai termék. Újra árulják azokat a régen népszerű termékeket, ami EU csatlakozás előtt volt. ~Magyar zene. Újra divat az a zene stílusok, ami rendszerváltás és EU csatlakozás között volt Most népszerű magyar énekesek közt, EU csatlakozás előtti korszak régi magyar zenét újra előadni, csak más stílusban. ~Magyar újság. Újra elkezdték árulni az újság fajtákat, ami rendszerváltás és EU csatlakozás előtt árulták. ~Magyar televízió. Vissza jöttek azok a régi népszerű tv műsor stílusok, de most modern változatban, ami EU csatlakozás előtt volt népszerűek. Erre példa régen dél-amerikai sorozat, most török sorozat. ~Magyar film: Újra divat lett a népszerű amerikai divat film/sorozat-hoz hasonlót magyar filmet és sorozatot csinálni, ami EU csatlakozás előtte volt népszerű. ~Magyar politika. Nyugat ellenes propaganda. Kormány többször tett sejtelmes utalás, hogy nem akar EU-ban maradni.
Többit nem sorolom fel.
9es
Csakhogy ahogy nincs kidolgozott mechanizmus az onkentes kilepesre, ugy nincs mechanizmus arra hogy kirakjanak minket az EUbol. Az hogy van aki ezt felhozza az egy dolog, de semmilyen lehetoseg nincs ra.
Pogatsa minden csak nem Orban babu. Ha o azt mondja hogy nem lepunk ki mert semmit nem nyerunk vele akkor azt el lehet hinni.
11# 0rbánnak semmit sem lehet elhinni.
Ha azt mondja nem lépünk ki, akkor már dolgozik a kilépésen :(
12es
Nezd meg hogy egy olyan nagy es stabil gazdasag mint a brit mennyit bukott vele. Milliardokat fontban. Kimutatasok vannak rola, az egyik nagyobb szamot kozol mint a masik.
Kizart hogy valaha is kilepunk. Melyik az a politikai part aki bevallalja hogy odaveszik 1 de lehet hogy 2millio munkahely?
Ertem en hogy Orban fobiasok vagytok, de Orban sok minden csak nem hulye. Lop, csal, hazudik de annyira nem hulye hogy belevezesse az orszagot egy olyan csodbe ami utan a fideszt kb meg lehet szuntetni.
Ismetlem, izlelgesd a mondatot hogy 1 de inkabb 2millio munkahely szunne meg..
Magyarország nem megy csődbe az EU nélkül....majd Kína megvesz minket 0rbán tervei szerint, és nem Kínának nem lesznek demokratikus aggályai, meg hogy jogrendszer, stb.
0rbán egy bűnöző, aki a lehetséges kontrollt akarja teljesen megszüntetni.
14, én tisztában vagyok azzal, hogy az EU-ból való kilépés az egy generációkig tartó csődöt jelentene számunkra, sőt, voltam Angliában a Brexit óta többször is, tudom, hogy mi van kint és mi volt azelőtt, azzal is tisztában vagyok. Én nem drukkolok a HUXITnak, de az nem kifogás, hogy azért nem lehet minket kirakni, mert nincs rá mechanizmus.
Ha kell és, ha akarnak, akkor lesz rá mechanizmus.
Azert nem lehet kirakni mert nincs ra jogi ut. Igy erted? Semmi sem szabalyozza igy nem lehet kitenni senkit.
Ez nemzetkozi jog, semmi sem irja felul, meg az akarat sem. Epp ezert kell pl a magyar ratifikacio a sved nato csatlakozashoz.
17, értem. Bár az nem tudom, hogy miért nem megy át, hogy attól, hogy valamire nincs jog, még nem jelenti azt automatikusan, hogy nem is lesz, mivel a jog nem állandó, folyamatosan változik.
Tehát, attól, hogy valamire nincs mechanizmus, nincs procedúra, nincs jog, nem jelenti azt, hogy nem is lesz, ha akarják, akkor lesz.
"Kínának mi haszna van Magyarországból ha nem EU tag"
Nem látjátok hogy Kína az egész világon terjeszkedik? Afrikában is, akik pedig nem EU tagok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!